Scroll Top

Restart Educație – Școala online pentru toți

scoala-online

Furnizor de energie și gaze naturale din Timișoara susține educația copiilor din România

 

Timișoara, 14 septembrie – Restart Energy, furnizor român de energie electrică și gaze naturale pentru societăți comerciale și locuințe, susține educația online și se implică activ în dotarea școlilor cu tehnologie modernă, care să faciliteze accesul copiilor fară posibilități la sistemul de învățământ online, adoptat în timpul pandemiei.

Școala Primară “General Berthelot” din jud. Hunedoara este prima instituție de învățământ din programul “Restart Educație – Școală online pentru toți”, care primește laptopuri în valoare de peste 5000 de euro pentru a sprijini buna desfășurare a cursurilor online.

Inițiativa și decizia de implicare îi aparțin antreprenorului Armand Doru Domuța, care, de-a lungul timpului, a sprijinit de numeroase ori domenii ca sănătatea, educația și mediul înconjurător. În anul 2014, Restart Energy a contribuit la reabilitarea și modernizarea Salonului Elias din Maternitatea Bega din Timișoara, iar în 2020 a fost prima companie din Banat care a răspuns pozitiv apelului de a sprijini activitatea Spitalului de Boli Infecțioase “Victor Babeș” din Timișoara, în lupta împotriva epidemiei cu virusul Covid-19.

Traversăm vremuri dificile și tot ce ne rămâne este să ne adaptăm. Noua normalitate ne-a luat pe toți prin surprindere, dar uniți reușim să mergem înainte. Știm cât de necesară este școala online în perioada pandemiei și mai știm și cât de dificil este pentru unii elevi să aibă acces la ea. De aceea, vrem să fim alături de ei încă din prima zi de școală și facem tot ce putem pentru a le sări în ajutor și pentru a da un RESTART educației din România.” declară Armand Doru Domuța, CEO Restart Energy.

Printre acțiunile de responsabilitate socială desfășurate de Restart Energy de-a lungul timpului, putem menționa: plantarea de copaci în Pădurea Restart din județul Caras-Severin, susținerea Asociației de Militari Veterani, dotarea școlilor cu infrastructură modernă, oferirea de burse de educație pentru elevi și studenți, donarea profitului obținut în Banat, în anul 2020, pentru lupta împotriva Covid-19.

 

Despre Restart Energy

Restart Energy este un furnizor național și independent de energie electrică și gaze naturale pentru locuințe și companii, cu capital 100% românesc, înființat în Timișoara, în timpul perioadei de liberalizare a acestui sector în România.

Pentru mai mulți ani la rând, a fost furnizorul cu cea mai mare rată de creștere din România și a operat cele mai mici prețuri la energie și gaze naturale, de pe piața liberă. Împreună cu serviciile de furnizare, Restart Energy oferă acces și la platforma Restart Energy Democracy, o platforma care permite schimburile directe de energie între producători și consumatori.

Restart Energy a fost dintotdeauna o companie orientată spre oameni și atentă la nevoile reale ale consumatorilor din România, desfășurând, de-a lungul timpului, o serie de premiere, printre care se regăsesc:

  • Prima companie din România care a introdus posibilitatea alegerii unui nou furnizor exclusiv online, fără birocrație;
  • Prima companie de energie din România care a obținut un record mondial prin inițiativa Electric Tour – cea mai lungă distanță parcursă cu o mașină electrică, pe teritoriul unei țări (detalii pe www.electrictour.ro);
  • Prima companie de furnizare pentru care apropierea de client s-a tradus prin crearea unei platforme de schimburi directe între producătorii și consumatorii de energie regenerabilă, care va fi disponibilă în peste 35 de țări (o premieră pentru sectorul global de energie);
  • Primul furnizor național care a funcționat de la înființare printr-un sistem de franciză, sistem care a acordat șansă multor firme locale să își diversifice serviciile, să creeze locuri noi de muncă și să își păstreze competitivitatea pe plan regional.


Contact:
Andreea Petrica
Head of Marketing & Communication

[email protected]
0743508988