Referințe

de la clienții noștri business

siba1
SibaPack
@restart-energy

Împreună cu Restart Energy am descoperit ce înseamnă rapiditatea în managementul energiei şi a gazului. Am învăţat repede să utilizăm aplicaţia dezvoltată de Restart pentru a vedea consumul în timp real şi să putem eficientiza consumul.

Ne-a atras prima şi prima oară că din primele 5 minute am aflat cât ne va costa abonamentul la energia Restart. Şi când se vede drept că poţi economisi bani, chiar nu mai stai pe gânduri.

Performanţa s-a văzut din suportul oferit de furnizorul român, căci pentru orice întrebare a apărut şi când aveam nevoie de o nouă revizie, echipa de soluţionare a fost receptivă şi rapidă.

Dezvoltarea continuă şi ascensiunea tehnologică îşi arată beneficiile, iar facturile le plătim online sau offline, la bancă, prin Paypoint, dar mai avem cel puţin 5 modalităţi din care să alegem, chiar şi Poşta Română.

Siba Packaging susţine furnizorul român de energie şi preţurile de bun simţ, reale. Suntem siguri că oamenii casnici şi alte companii vor alege furnizorul care să le satisfacă nevoile într-un mod performant.

hotel-flormang
Flormang
@restart-energy

Flormang, din dorinţa de a consuma energie responsabil, de a reduce din poluare şi pentru a economisi a racordat întreaga afacere la energie românească. Suntem conştienţi că deciziile mici duc către rezultate mari în timp, iar când porneşti centrala în camerele de hotel şi ştii că tu consumi energie din surse naturale devii mai încrezător.

Îndemnăm şi alte firme, hoteluri, restaurante să demonstreze că se implică activ în societate. Faptul că tu consumi de la un furnizor român îţi creează o imagine bună şi te ajută să te implici indirect şi direct în acţiuni de dezvoltare.

Noi şi Restart Energy ne susţinem reciproc prin faptul că suntem producători români ce participă la creşterea economiei. Cu atat mai mult prin această colaborare avem parte de promovarea serviciilor oferite.

Am sesizat o creştere a procentului de clienţi prin atragerea unei noi nişe de persoane. Aceasta este caracterizată de atracţia faţă de un stil de viaţă sănătos şi protejarea naturii.

În momentul în care ne-am mutat la Restart totul a fost simplu, fără schimbări, fără timp investit. Verificăm de pe telefon şi tot din aplicaţie vedem totul în timp real. Avem date şi statistici şi calculăm cât am consumat şi cum putem economisi.

Flormang este un hotel ce-şi doreşte ce e mai bun pentru generaţiile viitoare. Păstrăm un mediu plăcut şi transmitem energii pozitive şi îndreptate către reuşită alături de o firmă românească puternică: Restart Energy.

 

president
Hotel & AQUA PRESIDENT
@restart-energy

Fiind şi aproape de noi, în Timişoara, numai bine. E firmă cu capital românesc, are preţuri mai mici faţă de furnizorul principal din zonă şi ne oferă suport tehnic 24 de ore din 24. Ne dezvoltăm alături de Restart şi oferim clienţilor performanţă.

Avem acum şansa să economisim, să le oferim oamenilor oferte mai bune, pentru că banii ce îi consumam pe curent şi gaz acum îi putem strânge. Inedit e că vedem în timp real consumul, chiar pe telefon.

Da, plătim din cont facturile şi verificăm tabelele de consum ca să eficientizăm tot procesul.

Este decizie pentru un viitor bun în ţară, colaborăm cu firma care ne satisface toate nevoile şi dorinţele şi suntem profesionişti.

ankora
Ankora
@restart-energy
Au ales Restart Energy: Ankora
Vezi testimonialul video:SibaPack

Profil Firma: companie ce produce ambalaje de carton

Despre Companie: Siba Packaging este o companie ce produce ambalaje de carton.

Oferim colaboratorilor o alternativă sustenabilă, eco-friendly şi utilizăm la nivel înalt cunoştinţele şi experienţa.

Ne adaptăm şi inovăm treptat ca să întrunim caracteristicile căutate de oameni.

Suntem o fabrică, unde ne place să fim deschişi, să căutăm constant cele mai bune şi noi metode şi colaborăm cu alte firme româneşti.

Considerăm că e benefic să consumi în primul rând produse, servicii autohtone ca să ajutăm România şi implicit pe noi.

Hotel & AQUA PRESIDENT

Profil Firma: Industria Ospitaliera

Despre Companie:Hotel şi Aqua President situate la ieşirea din staţiunea balneară Băile-Felix, îţi vor încânta privirea şi te vor transpune în adevărata stare de confort şi relaxare. Ai cazare de 4 stele într-o staţiune de tratament, unde poţi organiza evenimente de orice natură. Pe lângă faptul că aerul este pur, privelniştea este de neuitat graţie amplasării lângă pădure. Aqua Park President este deschis pe tot parcursul anului şi îţi oferă o oază de linişte, apă termală, bazine de înot, saună, masaj, restaurant, terasă, grotă mediteraneană.

Pentru că noi, la President ne-am dorit dintotdeauna să contribuim la bunăstarea românească, să consumăm cât mai multă energie într-un mod responsabil. Să scăpăm de poluare şi să vedem tot mai multe zâmbete în jur am decis să cautăm un nou furnizor. Plus că acum este legal să-l schimbi, fie că esti persoană juridică sau fizică.

Flormang

Profil Firma: Sectorul Ospitalier

Despre Companie: Flormang susţine producătorul român şi iniţiativele de îmbunătăţire a traiului în ţară. Suntem Hotel Restaurant din Craiova amplasat în inima naturii, cu bucate tradiţionale româneşti şi spirit de voie bună pentru nunţi şi evenimente.

Flormang, din dorinţa de a consuma energie responsabil, de a reduce din poluare şi pentru a economisi a racordat întreaga afacere la energie românească.

Suntem conştienţi că deciziile mici duc către rezultate mari în timp, iar când porneşti centrala în camerele de hotel şi ştii că tu consumi energie din surse naturale devii mai încrezător.

Calculează acum oferta de energie și gaz online.
Durează mai puțin de 5 minute.