Bucurie printre elevii de la Hulubeşti – cum îi ajută noua tablă whiteboard montată de Restart Energy

restart-energy-responsabilitate-sociala

Un nou început pentru elevii clasei a-VII-a a Şcolii Gimnaziale Hulubeşti care au acum o tablă whiteboard unde exersează şi învaţă mai simplu. Elevii sunt recunoscători Restart Energy pentru că i-a ajutat să scape de vechea tablă din clasă, zgâriată și cojită, pe care au folosit-o chiar și părinții lor acum câţiva ani.  Era cert că nu vedeau mai nimic pe tablă, iar creta toxică și buretele veșnic murdar le crea un plus de disconfort.

Iniţiativa companiei Restart Energy de a susţine educaţia vine ca o completare a implicării active în societate. Aceştia şi-au propus să ofere elevilor mai multe motive să vină cu drag la şcoală. Era necesar ca aceşti elevi să poată desfăşura orele într-o manieră normală, fără a-i supune la eforturi în plus. Mulţi dintre ei au probleme de vedere şi era din ce în ce mai greu să vadă la tabla albită de timp, iar creta toxică le cauza crăpături în palme şi alergii. 

Când au văzut noua tablă whiteboard pe care se scrie cu un marker special, elevii mai că nu-şi putea lua ochii de la ea şi au spus că a doua zi vor face întrecere cu cine scrie mai repede. De acum ziua elevului de serviciu va fi o încântare şi nu o povară.

În ziua de 22 februarie 2017 Restart Energy a aflat că în cadrul Şcolii Gimnaziale Hulubeşti elevii au neapărată nevoie de o nouă tablă ca să-şi poate desfăşura orele în ordine. La o lună distanţă câţiva membri ai echipei le-au făcut elevilor o surpriză de care se vor bucura până la finalul studiilor.

Încurajăm astfel de iniţiative prin care performanţa elevilor este propulsată, deoarece copiii trebuie să fie încurajaţi şi nu stresaţi de condiţiile precare din şcoli. Micii învăţăcei trebuie să se bucure de fiecare zi de şcoală esenţială pentru un viitor mult mai bun.