5 linii clare de reținut la furnizori de energie electrica

5linii-clare-de-reținut-la-furnizori-de-energie-electrica

5 linii clare de reținut la furnizori de energie electrica

Suntem părtași la un moment în care consumatorii sunt tot mai nemulțumiți de actualii furnizori de energie electrică și doresc să fie susținuți de servicii de calitate, prețuri avantajoase și condiții mult mai bune prin consultanţă specializată, servicii de intervenție şi dorinţa de a consuma energie regenerabilă.
Cum fac asta? Cu noua lege a liberalizării pieței de energie și gaz, oamenii au dreptul să se porteze către un nou furnizor dintre cei licențiați de ANRE și să negocieze clauzele contractuale și prețul.

Energie și gaz fără compromisuri

Fiind atât de multe companii de energie și gaz în România, devine tot mai dificil să te hotărăști asupra unuia. Ce ar trebui să ai în vedere? Să știi de cât timp este firma pe piață, experiența în acest domeniu, serviciile oferite, în cât timp se face schimbarea, ce prețuri are și care-i diferența față de actualul furnizor.

De asemeni, este esențial să cunoști care este rolul unui furnizor în transmiterea de energie în locuința sau firma ta și cum are loc tot procesul de portare.
Fii atent la ceea ce semnezi, dacă ești de acord cu noile contracte, prețurile prestate de furnizor și să ai în vedere că începând de la 1 ianuarie 2018 toate prețurile reglementate, adică supravegheate de ANRE, la energia electrică vor fi eliminate și toți consumatorii casnici vor cumpăra energie la prețuri concurențiale de pe piață.

Dacă nu am schimbat niciodată furnizorul?

În situația în care electricitatea este transmisă către tine de una dintre cele patru mari companii: Enel, Electrica, Eon şi CEZ, ce dețin monopol pe piață, înseamnă că te afli pe piața reglementată, care se va transforma în piață liberă. Pe această piață liberă, se află mai mulți furnizori de energie electrica, un număr de peste 82 de furnizori, care oferă energie și gaz sub alte prețuri și condiții.

Termenul impus de Uniunea Europeană pentru aderarea totală la piața liberă este 31 decembrie 2017, dată de la care vei observa schimbări în prețul facturat la energie și gaz.

Ce noutăți poate aduce un furnizor de pe piața liberă?

Spre exemplu, la Restart Energy, fii convins că vei avea tot timpul prețuri avantajoase dacă te portezi, deoarece este simplu, noi cumpărăm energie și gaz de la producătorii cei mai buni și avem inclus un procent de 57% energie verde în pachete, fapt ce sporește încrederea și susținerea noastră față de tine și mediul înconjurător.

Această ofertă se revarsă asupra unei economii reale pe facturi de până la 20% mai scăzute făță de alți furnizori de energie și gaz.

Te scăpăm instant de birocrație, nu vei fi nevoit să te deplasezi, schimbarea are loc chiar online, în 5 minute ai aflat cât plătești de puțin și trimiți datele tale, urmând ca specialiștii nostri să te contacteze imediat pentru a ști exact când te vei bucura de noile beneficii Restart Energy, în mod normal portarea având loc între 3 și 5 săptămâni.

Ai libertatea să plătești facturile la curent și gaz foarte repede, deoarece avem încheiate parteneriate în peste 300 de puncte de plată în întreaga Românie. Există și 12 modalități eficiente de plată, de la sistemul bancar la rețeaua de terminale terminale PayPoint, Payzone si Zebra Pay. Verifică-le pe toate aici.

Dezvoltăm și transmitem o suită de servicii unice pe piață: contorizare wireless testată în conformitate cu CE, adică alături de contorul actual va fi instalat un sistem ce transmite datele în timp real ție, în cadrul aplicației special concepute și te ajută să sporești economia și să ai tot timpul grafice la îndemână pentru a eficientiza consumul. Infrastructura modernă a contului tău de client îți va permite să faci comparații de consum între diferite perioade de timp.

Suntem bucuroși să punem la dispoziția clienților un beneficiu extra: servicii de intervenție, să te ajute să rezolvi deranjamentele ce țin de avarii la instalațiile interioare de utilizare energie electrica sau gaz natural. Toți cei din comunitatea Restart sunt încântați de o reducere de 25% la servicii de intervenție energie și gaz.

În momentul în care întâmpini o problemă în interiorul spațiului unde locuiești sau desfășori activitatea, vei suna la numărul gratuit: 0800 41 00 40 și unul dintre operatorii noștri îți va trimite un specialist pentru a remedia deranjamentul.

Când vin facturile – zâmbește – optează pentru un furnizor român

Restart Energy, prietenul tău specialist în energie și gaz cu peste 10 ani de experiență pe piață, îți oferă un sentiment plăcut, de susținere și încredere, pentru că dintre toți furnizorii de energie electrica si gaz este singurul care aduce noutăți pe piață, pe lângă economie.

Te surprindem cu abonamente fixe, plătești exact atât cât consumi, până la 20% reducere direct pe facturi, 57% energie verde, contorizare wireless și aplicație dedicată testată în conformitate cu CE, suport 24h din 24 și plata rapidă în 12 modalități în peste 300 de puncte de plată. Dacă dorești informații suplimentare și contractarea offline ne gasesti în peste 200 locații comerciale în România.

Începe cu un click