Scroll Top

Hai la evenimentul copiilor cu energie de Supererou de 1 iunie

imagine-principala-energie-1-iunie-2

Invităm părinții și copiii la o zi cu Supereroi în Timișoara

Sărbătoarea Copilului, denumită şi Ziua Internaţională a Copilului este momentul în care copiii trebuie să se simtă cel mai bine, să se joace împreună cu alți micuți, să râdă, să se distreze și să amintească adulților de energia pură a copilăriei, pe care o retrăiesc necontenit ori de câte ori au ocazia.

Fiecare copil este Supererou

Tu ce faci de 1 iunie? Restart Energy și Asociația „Aici și acum, împreună“ ți-au pregătit surprize, distracție și multă voie bună. Vino pe 1 iunie 2017, alături de copilul tău în Timișoara, pe strada Pietonală Mărășești ca să marchezi această zi cu energie și să-i faci celui mic un cadou de neuitat.

Atracțiile zilei îi va transforma pe copii în adevărați supereroi, energia necesară și activitățile le aducem noi. Multe baloane colorate, facepainting, concursuri și jocuri creative vor anima locația întreaga zi.

Surprizele nu se încheie aici, pentru că și părinții vor fi încântați să afle că pot obține  O LUNĂ DE ENERGIE GRATUITĂ, dacă păstrează flyerele primite la eveniment și înscriu codul pe internet.

Oferim speranță copiilor din orfelinate

Restart Energy va dona 100 lei Asociației „Aici și acum, împreună“ pentru fiecare nou contract încheiat cu ajutorul codului promoțional. Dorim să ne implicăm în viața copiilor din orfelinate și să le facem viața un pic mai bună, pentru că niciodată nu ar trebui să fim indiferenți la cei mai puțin norocoși din societatea noastră. După cum spuneam, fiecare copil este Supererou, iar împreună cu tine oferim energie acestor supereroi să zâmbească și să lupte pentru a duce o viață normală.

Știai că…

1 iunie a fost recunoscută ca Ziua Copilului pentru prima dată la Geneva în august 1925, în cadrul Conferinţei Mondiale pentru Protejarea şi Bunăstarea Copiilor, unde 54 de reprezentanţi din ţări diferite au adoptat Declaraţia pentru Protecţia Copilului.  În urma acestei conferinţe, multe guverne au introdus „Ziua Copilului”.

Dacă ne îndreptăm atenția spre România, unde știm că Autoritatea Naţională pentru Protecţia Drepturilor Copilului (ANPDC) s-a format la 1 ianuarie 2005, dar nu se cunoaște precis când s-a sărbătorit pentru prima oară Ziua Internaţională a Copilului.

 

Timpul tău este cel mai râvnit cadou

În fiecare an, fără întârziere trebuie să răsfățăm mai mult viitorul familiei, să le oferim timpul nostru, să ne jucăm cu ei și să-i încărcăm cu energie pozitivă. Deși, părinții au adesea impresia că prichindeii își doresc jucării, fel de fel de activități, realitatea este că ei vor să fie împreună cu tine, adoră să te vadă cum le înțelegi dorințele și pur și simplu petreci timp cu ei. Iar ochii mari, acaparați de inocență îți vor mulțumi indirect de fiecare dată când vei împânzi toate jucăriile în cameră și vei sta în genunchi, chiar venit de job, să te joci cu ei.

 

Te așteptăm cu drag să sărbătorim Ziua Copilului,  pe 1 iunie 2017, în Timișoara, pe strada Pietonală Mărășești.

Vino să te transformi în Supereroul preferat!

 

La mulți ani tuturor copiilor!

 

Related Posts