Scroll Top

Îți oferim discount la abonamentul de energie dacă activezi factura electronică

Esti client Restart Energy iti oferim discount la abonamentul de energie daca activezi factura electronica

Ești client Restart Energy? Îți oferim discount la abonamentul de energie dacă activezi factura electronică!

La Restart Energy te ajutăm să iei cele mai bune decizii pentru tine și mediul înconjurător. De aceea, dacă activezi factura electronică, pentru ca aceasta să îți ajungă direct în e-mail în locul clasicei facturi în cutia poștală, vei avea reducere 1 leu la abonamentul de energie electrică începând cu următoarea lună, pe toată durata acestuia.

De ce să activezi factura electronică?

Pentru o comoditate mai mare. La Restart Energy ai multiple modalități de plată, atât online cât și offline unde nu ai nevoie de factura de energie în format fizic. Mai mult decât atât, primind-o prin e-mail, o vei avea în permanență la îndemână pentru a o putea tipări, sau pentru a verifica datele de pe ea.

Pentru o economie mai mare. La Restart Energy îți oferim prețuri mai avantajoase dacă alegi factura electronică încă de la contractarea serviciilor noastre.

Pentru protejarea mediului înconjurător. O factură în fiecare lună nu pare a fi o risipă mare de hârtie, dar dacă înmulțești factura ta cu numărul de clienți în continuă creștere care aleg Restart Energy îți vei da seama de faptul că lunar se tipăresc zeci de mii de facturi. Acestea contribuie continuu la defrișarea pădurilor și poluarea mediului înconjurător.

Cum activezi factura electronică?

Simplu! Descarcă formularul de solicitare a activării facturii electronice aici. Completează-l și trimite-l către Restart Energy printr-unul dintre mijloacele de mai jos:

  • E-mail, la adresa [email protected]
  • Fax, la numărul 0356 414 173;
  • Poștă, la adresa: RESTART ENERGY ONE SA, P-ţa Mocioni Alexandru nr. 6, 300199 TIMIŞOARA, Jud. Timiș;
  • Direct, la cel mai apropiat Centru Servicii Clienţi RESTART ENERGY ONE.

O simplă decizie îți aduce beneficii ție și mediului înconjurător!

Descarcă formularul pentru CASNICI, sau pentru NONCASNICI.

Related Posts