Restart Energy: colinde și cadouri pentru bătrânii de la cămin

restart energy

Restart Energy a organizat o vizită împreună cu un grup de copii zglobii și talentați ce au bucurat sufletele bătrânilor din Căminul Ceahlău Neamț prin colinde tradiționale.

Restart Energy: Dăruiește iubire față de aproape

Marcela Glavan, manager pentru una dintre francizele Restart Energy a dorit să transmită: „Bucuria de a dărui” o zi de pace și în sufletele bătrânilor care nu mai cunosc sentimentul unei familii adevărate.

Alături de  Asociația Culturală Florile Ceahlăului reprezentată delicat de copii îmbrăcați în port tradițional românesc, s-au cântat colinde, s-au spus rugăciuni aducătoare de bunătate și pace în suflete.  Bătrânii ascultau neclintiți colindele interpretate în cor de copii, multora le-au dat lacrimile sau zâmbeau sincer cum parcă nu o mai facuseră de ceva vreme. S-a creat o atmosferă pașnică, un întreg cerc de energie caldă care te cuprindea imediat.

 

restart energy -social
restart energy -social

Preoții, au răspuns pozitiv la inițiativa noastră și au binecuvântat darurile oferite celor aflați în nevoie.

“Mulțumim Restart Energy One, pentru că te gândești mereu la cei aflați în suferință! Mulțumesc Doamne pentru această zi binecuvantată! Am reușit să dăruim puțină lumină și bucurie în sufletele acestor bătrâni!”, a declarat profund emoționată Marcela Glavan.

Restart Energy răspândește energie bună  

restart energy -social
restart energy -social

Suntem de părere că trebuie să ne pese mult mai mult de situația oamenilor care și-au pierdut orice speranță în această lume, să-i ridicăm prin cuvinte calde și puternice și să le dăm motive să ZÂMBEASCĂ.

Dăruiește din suflet și vei face cel puțin 2 oameni fericiți – tu și cel care primește din bunătatea ta!

 

Faptele bune nu se încheie niciodată. Toți cei care doresc să dăruiască Bucurie de Crăciun și pe tot parcursul anului pot creat mini-campanii pe facebook, la fel cum a demarat doamna Marcela Glavan.  Încă din anul 2012 a început să arate oamenilor cazurile unor copii, persoane cu probleme de sanatate sau probleme sociale și a primit ajutor: haine, mancare, bani de pe întreg teritoriul României , care au ajutat enorm de mult.

Dăruiește și tu: https://www.facebook.com/marcela.glavan