Restart Energy obține premiul 1 în topul firmelor din județul Timiș

restart energy locul 1

Compania Restart Energy a fost premiată la Gala Excelenței  în Afaceri, organizată de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş unde a primit locul întâi pentru cea mai performată firmă în comercializarea energiei electrice.

Cea de-a  24-a ediție organizată în 27 octombrie 2017 a reunit mai multe firme performante din Timiș din 7 domenii de activitate (Cercetare-Dezvoltare și High-Tech; Industrie; Agricultură, Silvicultură, Pescuit; Construcții; Servicii; Comerț; Turism), 251 grupe după codul CAEN și 5 clase de mărime. Clasamentul judeţean conţine primele 10 firme pentru fiecare domeniu, grupă de activitate şi clasă de mărime a întreprinderii, determinate prin ordonarea descrescătoare a punctajului.

Restart Energy este în topul Firmelor din Județul Timiș

Te întrebi care este tehnica de desemnare? Topurile județene sunt desfășurate de către camerele de comerț teritoriale, pe baza unei metodologii unice și unitare la nivel național.

Toate condițiile de încadrare în topuri sunt stabilite conform legii.

Care sunt condițiile îndeplinite simultan? Cele 2 condiții sunt: Clasamentul captează comercianții care anul anterior (2016) au avut profit din exploatare pozitivă și au depășit o cifră de afaceri de minim 100.000 lei pentru microîntreprinderi și minim 250.000 de lei, în cazul celorlalte entități.

Restart Energy în Top 10 firme din Energie și Gaz

Clasamentul judeţean conţine primele 10 firme pentru fiecare domeniu, grupă de activitate şi clasă de mărime a întreprinderii, determinate prin ordonarea descrescătoare a punctajului.                  În județul Timiș s-au reunit 8.510 firme ce au îndeplinit criteriile de eligibilitate, dintre cele 28.764 care au depus bilanţul contabil pentru exerciţiul financiar trecut.

Au urcat pe scenă 1.767 firme care au reuşit să se claseze pe locurile I, II şi III,  structurate pe domenii, grupe de activitate şi clase de mărime, dintre care și Restart Energy.

Restart Energy

An de an tradiția premiiilor este păstrată și premiile sunt înmânate de conducerea CCIAT, de oficiali ai administrației publice locale – Prefectul Județului Timiș, Președintele Consiliului Județean Timiș, Primarul Municipiului Timișoara, de personalități ale mediului diplomatic (Ambasadorul României la Belgrad, Ambasadorul României la Budapesta) și universitar (acad. prof.dr. Ion Păun OTIMAN, membru titular al Academiei Române și Președinte al Filialei Timișoara).

 

Restart Energy alături de 800 de participanți

Topul Firmelor a desemnat Restart Energy ca fiind prima companie din județul Timiș care are rezultate vizibile în comercializarea către persoanele fizice și juridice a energiei  electrice.

În acest an, s-au adunat peste 800 de participanți compuși din oameni de afaceri, oficiali ai misiunilor diplomatice străine în România, persoane din conducerea  administrației publice locale și regionale, ambasadorii României în Serbia și în Ungaria, corpul diplomatic acreditat la Timișoara, asociaţii de afaceri și camere de comerț din străinătate, magistrați, profesori universitari, oameni de artă și cultură, colaboratori şi parteneri ai CCIA Timiş, mass media.

restart energy locul 1