Scroll Top

Zâmbetele celor mici sunt cele mai puternice surse de energie! La Restart energy știm asta

Zambetele celor mici sunt cele mai puternice surse de energie

Zâmbetele celor mici sunt cele mai puternice surse de energie! La Restart energy știm asta…

 

La Restart Energy încheiem anul aducând Lumină pe fețele celor mai neîndreptățiți de soartă. Din nefericire, cei care nu au vină sunt cei care suferă cel mai mult. Așa că ne-am propus să le Luminăm aceste Sărbători aducându-le o mică bucurie celor care au cea mai mare nevoie de ea.

Ne-am încărcat cu cadouri și am pornit spre Complexul de Servicii Sociale Giurgiu, unde am fost întâmpinați cu dragoste, zâmbete și căldură. Ne-am simțit copleșiți de aceste suflete minunate, care de la mic la mare ne-au dăruit bucuria și împlinirea de a ști că vizita noastră a avut pentru ei o mare însemnătate.

Și nu vrem să ne oprim aici. Dorim să continuăm și să dezvoltăm acest proiect, precum și alte inițiative pe care le pregătim pentru anul 2017. Considerăm că dezvoltarea noastră ca și companie trebuie să fie direct proporțională cu implicarea noastră în a ajuta pe cei din jurul nostru. Cu toții avem datoria de a face o schimbare în locul în care ne aflăm, iar noi vom căuta în permanență noi oportunități unde să ne putem implica.

Dacă vrei să ni te alături sau să ne povestești despre cazuri speciale în care am putea să ne implicăm, te rugăm să ne contactezi. Așteptăm cu nerăbdare să aflăm care este viziunea ta! Ajută-ne să ajutăm!

În acest fel încheiem anul la Restart Energy!

Nu înainte de a-ți ura un An Nou Fericit în care să ai parte de tot ce este mai bun! Și să nu uităm să fim cu toții mai aproape de cei ce au nevoie de noi!

Related Posts