Cum aleg trotineta electrică potrivită stilului meu de viață

trotineta potrivita

Să fie oare un simplu, trend? O necesitate, un moft sau un mod urban de a te deplasa? Trotineta electrica ne-a acaparat atenția și adulții sunt din ce în ce mai atrași de această invenție. Și este sigur că dacă ai nevoie de ajutor să te deplasezi mai repede, să scapi de aglomerație sau să te relaxezi, atunci cu siguranță trebuie să investești într-un scooter electric pentru adulți.

Din start ești sigur că este convenabil de ieftin să te deplasezi cu o așa minunăție. Poate ți se va parea ciudat, dar foarte mulți români au adoptat acest stil. Dacă ai ușoare probleme de deplasare este modul optim prin care poți renunța la scaunul cu rotile. Prezintă siguranță, stabilitate și poate avea diferite viteze.

Elemente sigure care îți garantează calitatea trotinetei electrice

Bifează: puterea, portabilitatea, greutatea ta, bugetul, terenul pe care vei circula, climatul și designul: pliabilă, stai în picioare sau jos.

În primul rând trebuie să o achiziționezi în funcție de greutatea și înălțimea ta. Gândește-te cum vrei să utilizezi acest mijloc de transport electric, pentru tine, copiii tăi, pentru viteză, ajutor în deplasare, în locuri aglomerate, pentru job sau recreație, să se poată depozita în locuri mici, să nu fie grea sau robustă.

Puterea bateriilor dintr-o singură încărcare este foate importantă. Cele mai multe scutere electrice au o putere standard de aproximativ 8 mile în condiții ideale de deplasare: teren plat, fără vânt și o greutate mică. Așadar, în mod evident te poți aștepta să funcționeze și câteva mile mai puțin dacă nu se întrunesc condițiile prezentate.  Intervalul de putere variază deci în funcție de greutatea utilizatorului, temperatura și dealurile pe care le străbați.  Cu cât este mai greu călătorul, cu atât scuterul va avea o putere mai mică. Temperaturile extreme, fie calde sau reci, afectează și performanța bateriei, cu aproximativ 20%.

Calculatorul online de ofertă la energie și gaz – Inovație, 5 minute și afli cum arată un abonament corect!

De reținut! Înainte de a porni la drum este bine să calculezi toate elementele care ar putea afecta capacitatea și dacă se potrivește cu traseul. Gândește-te cât de departe vrei să mergi, ce teren va fi, greutatea ta și a accesoriilor.

Ce spune dimensiunea trotinetei electrice?

Vei întâlni trotinete mici ce vor costa, evident mai puțin decât cele mari, dar să te asiguri că este ceea ce îți dorești și o vei manevra confortabil. Dacă ești înalt, un design mic ar putea să nu aibă suficient spațiu pentru picioare sau ghidonul să nu fie extensibil destul de mult. Verifică cu grijă specificațiile producătorului pentru a te întocmai cu detaliile scuterului electric.

Trotinetele electrice ușoare și de dimensiuni mai mici nu sunt potrivite pentru călătorii pe distanțe lungi sau suprafețe aspre.

Știi diferența dintre dintre piața reglementata și piata libera? Află detalii suprinzătoare.

Design versus funcționalitate

Să fim onești că majoritatea dintre noi ne uităm prima dată la aspect și lăsăm în urmă aspectele practice. Foarte multe trotinete electrice pentru adulți sunt disponibile într-o gamă variată de culori și modele, care cu siguranță se vor potrivi stilului tău. Ia în calcul materialul din care este construit scheletul trotinetei, fiind important pentru durabilitate, confort și aspect.

Puncte finale de luat în considerare: trotineta are un design pliabil? Cât de ușor se poate plia, depozita și transporta trotineta electrica? Produsul vine cu opțiuni de stocare, precum o geantă specială.

Scuterele electrice de top au baterii durabile și eficiente, care pot stoca energie mult timp. Bateriile din silicon ar fi cele mai bune deoarece pot stoca energie pentru perioade mai lungi de timp în comparație cu alte baterii. Încărcarea lor  necesită puțin timp, deci dacă nu dispui de mult timp, este perfectă. Cercetările arată că bateriile de înaltă calitate necesită 4-8 ore pentru a fi complet încărcate.

6 beneficii reale pentru energie și gaz în Romania Curios? Click pe link și află și tu!

Viteza și frânele, foarte importante, nu-i așa?

Te-ai întrebat cât de repede poți circula cu o trotineta electrica. Statistica spune că un astfel de mijloc de transport poate atinge o viteză variabilă, între 15 km/h și 25 km/h. Evident, cele mai rapide sunt mai piperate ca preț.  Ar fi bine să iei această decizie cu țintă asupra nevoilor și frecvenței de utilizare, include: scopul achiziției, distanța de călătorit și rutele planificate. Ai grijă la tipul suspensiilor și sistemul de frânare, deoarece influențează viteza. Este ideal să ai frâne și suspensii duble.

Sperăm că te-am ajutat să știi informațiile esențiale pentru a alege trotineta electrică potrivită stilului tău de viață.

Restart Energy susține invențiile eco

O trotinetă electrică te va ajuta să fii mai relaxat, să scapi de aglomerație și să economisești timp. Noi, îți oferim energie ieftină, ca să fii sigur că o vei încărca de câte ori vei dori și nu vei simți diferența la factură.

Energie verde în abonamente de 57 %, consultanță în permanență, fără birocrație, economie de până la 20% , regularizare 3-6 luni, autocitire, aplicație mobilă, contor wireless în plină implementare și serviciul de Intervenție Restart Assist cu 25% reducere.

Vrei să ne cunoști? Suntem în contact cu tine live pe Messenger, la Linia gratuită TelVerde: 0800 41 00 40, Whatsapp Support: 0758 77 78 88 și prin email ???? [email protected].

Stilul tău, energie ta încep aici