Scroll Top

Curiozități energie electrică online

Toate sistemele solare au nevoie de baterii?

Când ești complet decis că vrei să schimbi către energie electrica online, apar diverse curiozități, asta mai ales că mulți consumatori sunt deja deținători de sisteme solare mici sau lucrează în acest domeniu. Vrei să te convingi, vrei să-ți lărgești orizontul cunoașterii și să-ți cunoști furnizorul care te ajută să consumi energie regenerabilă.

În mod teoretic, sistemul solar poate funcționa fără baterii dacă nu-ți pasă de stocarea energiei sau să ai o putere stabilă. Așa cum se observă din întrebare se menționează de sistem, deci nu vorbim doar de un panou fotovoltaic conectat la un bec. Acest tip de dispozitiv va funcționa numai atunci când există suficientă energie solară. De asemenea, un aparat mai sensibil va suferi de debalansări de putere produse de panoul solar atunci când soarele se mișcă, dispare în nori. După cum știi deja, majoritatea sistemelor solare sunt concepute pentru a stoca energie pe parcursul nopții și astfel pentru a menține o utilizare stabilă, deci bateriile sunt utilizate ca mijloc de stocare al energiei.

Restart Energy este furnizorul tău de energie electrică online, deci în 5 minute verifici oferta, adică afli imediat cât consumi și evident economisești, totul posibil cu calculatorul nostru online, unde plasezi toate datele tale de consum, locația și ai parte de surprize personalizate.

Cu privire la întrebare este simplu, deci nu poți obține o utilitate a sistemului solar fără ajutorul bateriilor pentru înmagazinarea energiei sau creare de conexiune între panouri.

Conectarea, a crea o punte, este procesul de transportare a unei sarcini de curent în timp ce sursa de energie necesită timp pentru a se ridica la viteză și a transporta încărcătura (de exemplu, bateriile acționează ca o punte pentru a da un timp generatorului să ajungă la nivelul optim de performanță). Deci, în cazul energiei solare, în mod normal nu este posibil să se  asigure o furnizare consistentă a energiei pentru echipamentele tale, doar cu energia variabilă furnizată de sursele regenerabile de energie. Vorbind despre sistemele solare, bateriile tind să fie supra-solicitate pentru a transporta încărcături electrice pe timp de noapte, iar datorită caracteristicilor descărcării, aceasta poate însemna, în unele cazuri, utilizarea unei cantități substanțiale de baterii.

Noi obținem energia regenerabilă atât prin intermediul panourilor solare, turbinelor eoliene și a energiei de biomasă, deci poți fi convins că procentul 57% din toate pachetele de energie electrica online sunt sigure și îți conferă un sentiment de împlinire că și tu contribui la creșterea pieței de energie verde, reducerea poluării și a monopolului deținut de firmele străine de electricitate.

Celulele de combustibil cu hidrogen utilizate ca un “magazin de energie” alternativ încep să fie o soluție hibridă în combinație cu baterii, pe care nu le înlocuiește, ci reduce substanțial cantitatea de baterii necesare. Un exemplu relevant, este un proiect de sistem solar cu stocare hibrid baterie – hidrogen.  Soarele este folosit pentru a satisface cerințele zilnice de încărcare și surplusul de energie disponibil în timpul zilei este folosit pentru a încărca o bancă de baterii mici și, de asemenea, pentru a înmagazina hidrogen pentru utilizarea ulterioară.

Ca să se producă hidrogenul necesar pentru a rula o celulă de combustie, electroliza este utilizată pentru a transforma apa de ploaie în hidrogen, totuși, electrolizorul folosit pentru a face acest lucru este foarte unic și îndeplinește în special obiceiul a varia de la 0% la 100% în contribuția de putere foarte rapid.

Urmărește sistemul în acest video:

Un sistem solar nu are nevoie de baterii, în sensul că aceasta este o cerință absolută. Sistemul cu o matrice fotovoltaică și un invertor va fi în continuare capabil să funcționeze și să producă energie. Cu toate acestea, trebuie luat în considerare care sunt nevoile de energie și ce intenționează să ofere acest sistem solar. Dacă utilizatorul este confortabil cu o sursă de alimentare inconsistentă și necorespunzătoare (adică disponibilitate redusă de energie în zilele noroase sau ploioase și fără putere pe timp de noapte), atunci acestea pot merge fără baterii.

Dacă utilizatorul se așteaptă ca energia de rezervă sau de stocare să fie utilizată în timpul zilelor cu iradiere scăzută sau în timpul nopții, atunci da, sistemul ar trebui să aibă baterii.

Furnizorul cel mai performant pentru energie electrica online

Restart Energy îți oferă o alternativă viabilă pentru casa și compania ta, un mod sigur prin care economisești, ai consumul direct pe telefon prin aplicația myRestart, plătești factura comod de acasă sau prin intermediul a multiple modalități și orice întrebare, deranjament ai avea, personalul calificat te va ajuta.

Profită din plin şi vizitează azi

Related Posts