Gânduri bune pentru 2021: alege-ti energia!

alege energia

Venim cu vești bune pentru că, nu-i așa, anul ce a trecut a fost cam prea plin de vești proaste. Noi, la Restart Energy, suntem mari fani ai spiritului Crăciunului, a semnificației lui și a căldurii ce o primim și o dăruim celor din jur. N-avem ce-i face, suntem încă mici copii în suflet și ne bucură ideea unui cadou. Dar și a unei mici vânători de indicii. 

In săptămânile ce-au mai rămas până la Crăciun, ne-am propus sa organizăm un mic concurs, pentru a te ajuta să-ți redescoperi copilul din tine. 

Iată ce trebuie să faci: citește cu atenție articolele pe care le vom posta pe blog în fiecare luni, începând cu acesta, și fii cu ochii-n patru după cuvintele indiciu. Cauti 5 cuvinte, iar la final, le vei folosi să formezi o propoziție. Scrie-ne propoziția pe care ai obținut-o într-un mesaj privat prin formularul indicat în postarea concursului de pe Facebook, din 22 decembrie, dă like paginii Restart Energy pe Facebook și ai șansa să câștigi numeroase premii!

Anul 2020, dupa cum spuneam, a fost unul greu pentru toata lumea, dar odata cu venirea Craciunului, vine si momentul schimbarii, spunem noi. Cu siguranta, foarte multi oameni sunt demotivati, tristi, suparati pe situatia destul de gri din lume. Insă noi, la Restart Energy, credem ca nu e niciodata prea tarziu sa-ti schimbi perspectiva asupra lumii.

Nu poti controla ce se intampla in jurul tau. Nici pandemia, nici nimic altceva. Insa poti sa alegi cum raspunzi la aceste lucruri. Alege-ti energia pe care vrei sa o transmiti.

Alege cine vrei sa fii in anul care vine, pentru ca da, asta depinde doar de tine. In aceasta perioada de sarbatori, a cam venit momentul sa-ti gasesti si tu linistea sufleteasca, si cu acest prilej, sa decizi cine vrei sa fii în 2021 si ce vrei sa le transmiti celorlalti. 

Poate ca nu esti multumit de cum i-ai făcut fata lui 2020. Daca e asa, nu te judeca prea dur. Fiecare am trecut peste aceste clipe grele asa cum am putut. In acelasi timp, nu e niciodata prea tarziu sa te schimbi in mai bine, asa ca in 2021, noi te sustinem catre aceasta schimbare.

Fii mai cald. Caldura sufleteasca vine din tine. In anul ce vine, incearca sa fii mai intelegator, mai prezent, mai bun cu cei din jurul tau. Fiecare trece prin schimbari si incercari uriase, chiar daca poate nu le cunosti tu pe acestea.

Noi, cei de la Restart Energy, ne-am propus sa te sustinem si noi cum putem in aceasta initiativa. De aceea, iti punem la dispozitie cele mai bune oferte la gaz natural. (primul indiciu pentru concurs: „De Crăciun”) Indiferent ca vrei un abonament fix sau o factura dupa consum, in functie de gazul utilizat de tine, noi iti stăm la dispoziție. 

Fii mai luminos. Acest an greu ne-a aratat tuturor importanta unei lumini puternice, dupa care sa ne putem ghida si care sa ne dea speranta cand viata devine dificila. In anul ce vine, poti alege să fii chiar tu aceasta lumina pentru cei dragi tie. Alege-ti energia.

La randul nostru, te sustinem cum putem, prin oferte personalizate la energia electrica. Fie ca esti un suflet plimbaret, iar factura la energie variaza de la o luna la alta, fie ca-ti place sa ai un abonament clar stabilit, noi suntem aici pentru tine.

Fiecare alegere, oricat de mica si aparent insignifianta te defineste. Ce alegi sa fii, ce alegi sa mananci, ce alegi sa le transmiti altora – toate aceste lucruri modeleaza viata pe care o ai, asa ca alege cu atentie. 

Niciunul dintre noi nu poate alege cum va arata 2021, insa putem alege cine vom fi noi in acest an. Asa ca profita de aceste ultime saptamani ale lui 2020 si gandeste-te ce vrei cu adevarat de la furnizorul de gaze si energie, de la cariera, sau chiar de la viata. Fiecare clipa e pretioasa, iar absolut niciuna nu ar trebui irosita multumindu-te cu mai putin.

Ai vrea sa incepi 2021 cu o schimbare? Beneficiaza preturi bune, rapiditate si atentie personalizata.

Related Posts