Iti dam energia sa mergi mai departe!

energia-sa-mergi-mai-departe

Anul 2020 a fost un an greu pentru toata lumea. Epidemii, crize, lucrat de acasa – nici nu iti mai zicem, stii si tu deja cat de dificil a fost. Si de multe ori in decursul acestui an, ai simtit poate ca nu mai ai energia de a continua. Ca nu mai sti ce sa faci ca sa-i supravietuiesti zilei de maine. 

In lumea de afara, nu multe s-au schimbat, iar pericolele inca ne pasc la fiecare colt. Dar ce s-a schimbat este inlauntrul nostru, in casa fiecarui roman. Deoarece daca exista ceva ce am invatat in acest an plin de peripetii, este ca doar noi avem puterea de a merge mai departe.

Aici, la Restart Energy, ne place sa credem ca suntem o familie. Nu doar cu angajatii nostri, dar cu toti romanii. Si de aceea, facem si noi ce putem pentru a ne ajuta compatriotii sa infrunte si ziua de maine. 

Cum iti transmitem energia?

Ne-am gandit ca ai deja destul stres pe cap – scoala copilului, cerintele sefului si asa mai departe. De ce sa se mai adauge la asta si factura la energia electrica? Intr-o lume impanzita de probleme, noi venim cu solutii concrete.

Abonamentul EnergyFix te ajuta sa economisesti cu fiecare factura (da, stim si noi ca asa ceva nu s-a mai auzit!). Cu abonamentul EnergyFix, iti poti lua la revedere de la facturile care te surprind, indiferent daca luna asta, ai cam exagerat cu aerul conditionat. Cu EnergyFix, stabilim impreuna un cost potrivit si adaptat cerintelor locuintei tale, zonei in care locuiesti si asa mai departe. Reevaluam acest cost la fiecare 6 luni, pentru a ne asigura ca esti multumit de aranjament si ca nu platesti niciodata mai mult decat ar trebui.

Iar tu scapi de grija si nu mai stai cu frica unor facturi astronomice, fiind astfel liber sa-ti planifici mai bine bugetul lunar.

Sau daca un pret fix nu te atrage, poti opta pentru abonamentul EnergyGo, unde platesti fix cat consumi. Stim cum e, uneori stai luni intregi in casa din cauza pandemiei, iar factura e putin mai mare. Alteori, nu ajungi cu saptamanile pe acasa, si atunci de ce sa platesti un serviciu pe care nici macar nu l-ai folosit? 

Si abonamentul EnergyGo iti permite sa economisesti pana la 117 lei pe an, bani pe care-i poti cheltui pe bilete la teatru sau poate pe abonamentul Netflix, ca sa te mai relaxezi putin dupa o zi lunga!

Cum te ajuta acestea ca sa mergi mai departe?

Simplu. Lumea din jur e si asa destul de stresanta. Vrem sa-ti luam de pe cap grija facturilor la energie, iar astfel sa te aducem cu un pas mai aproape de calmul la care visezi de-atata timp. Stii doar cum se spune, factura cu factura se scoate, iar incet, gasim energia sa mergem mai departe, chiar si intr-un an nebun si plin de peripetii ca acesta.

Asa ca, spune-ne, ce mai astepti? Operatorii nostri asteapta chiar acum mesajul tau si sunt pregatiti sa-ti prezinte o oferta personalizata! 

Related Posts