Legislation

Ord. 110/2017 – Ordin privind stabilirea cotei obligatorii estimate de achiziție de certificate verzi, aferentă anului 2018

Ord. 111/2017 – Ordin privind aprobarea tarifelor specifice pentru serviciul de distribuție a energiei electrice practicate de Societatea E-Distribuție Dobrogea

Ord. 112/2017 – Ordin privind aprobarea tarifelor specifice pentru serviciul de distribuție a energiei electrice și a prețului pentru energia electrică reactivă, pentru Societatea E-Distribuție Muntenia-S.A.

Ord. 113/2017 – Ordin privind aprobarea tarifelor specifice pentru serviciul de distribuție a energiei electrice și a prețului pentru energia electrică reactivă, pentru Societatea E-Distribuție Banat-S.A.

Ord. 114/2017 – Ordin privind aprobarea tarifelor specifice pentru serviciul de distribuție a energiei electrice și a prețului pentru energia electrică reactivă, pentru Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Sud-S.A.

Ord. 115/2017 – Ordin privind aprobarea tarifelor specifice pentru serviciul de distribuție a energiei electrice și a prețului pentru energia electrică reactivă, pentru Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Nord-S.A.

Ord. 116/2017 – Ordin privind aprobarea tarifelor specifice pentru serviciul de distribuție a energiei electrice și a prețului pentru energia electrică reactivă, pentru Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Muntenia Nord-S.A.

Ord. 117/2017 – Ordin privind aprobarea tarifelor specifice pentru serviciul de distribuție a energiei electrice și a prețului pentru energia electrică reactivă, pentru Societatea Distribuție Energie Oltenia-S.A.

Ord. 118/2017 – Ordin privind aprobarea tarifelor specifice pentru serviciul de distribuție a energiei electrice și a prețului pentru energia electrică reactivă, pentru Societatea Delgaz Grid-S.A.

Ord. 122/2017 – Ordin pentru modificarea Ordinului președintelui Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei 48/2017 privind aprobarea tarifului mediu pentru serviciul de transport, a componentelor tarifului de transport de introducere a energiei electrice în rețea și de extragere a energiei electrice din rețea, a tarifului pentru serviciul de sistem și a prețului reglementat pentru energia electrică reactivă, practicate de Compania Națională de Transport al Energiei Electrice “Transelectrica”-S.A.

Ord. 123/2017 – Ordin privind aprobarea contribuției pentru cogenerarea de înaltă eficiență și a unor prevederi privind modul de facturare al acesteia