EPC
Utility Scale

Restart Energy pune România în mișcare
Cere oferta

Identificăm cea
mai bună soluție

Identificăm cea mai bună soluție de furnizare a energiei pentru siguranța afacerii tale, indiferent de domeniul de activitate.

Optimizare
financiară

Optimizare financiară a costului privind consumul de energie.

Transparență
și flexibilitate

Transparență și flexibilitate în relația contractuală.
+120
proiecte fotovoltaice
implementate cu succes
+1
miliard kWh
furnizați
+500 000
tone CO₂
evitate
Oferim soluții avansate de energie regenerabilă pentru dezvoltarea și alimentarea orașelor din România

Colaborăm cu autoritățile locale și municipale pentru a crea soluții inovatoare și durabile pentru nevoile energetice ale orașelor, menite să aducă beneficii semnificative comunităților locale.

Ce este energia solară la scară utilitară?

Instalațiile solare mari generează electricitate pentru rețeaua publică. Aceste proiecte, de obicei cu o capacitate de 1-10 megawați sau mai mare, furnizează energie prin acorduri de achiziție cu companiile de utilități, asigurându-se astfel o piață stabilă. Proiectele solare utilitare pot fi amplasate pe terenuri neutilizate, în zone agricole sau chiar pe acoperișurile clădirilor urbane.
Descoperă panourile noastre

Energie
solară

Biomasă

Energie
geotermală

Mini-reactoare modulare

Componentele sistemelor solare la scară utilitară

Panouri solare Absorb lumina soarelui și o transformă în curent electric.

Invertoare Transformă energia captată din curent continuu în curent alternativ, utilizabil de rețea.

Transformatoare și stații de transformare Ridică tensiunea electrică pentru o eficiență maximă în distribuție.

Discută cu Noi

De ce să alegi
Restart Energy?

La Restart Energy, oferim soluții personalizate pentru proiectele solare la scară utilitară, de la consultanță și proiectare până la finanțare și implementare. 
Suntem dedicați să depășim obstacolele și să oferim soluții inovatoare pentru a sprijini dezvoltarea durabilă.
Cere oferta

Descoperă soluțiile noastre:

Află cum putem transforma energia solară, biomasa și alte surse de energie regenerabilă în soluții practice și viabile pentru orașul tău.

Parteneriate personalizate: 

Colaborează cu noi pentru a dezvolta proiecte personalizate care să se potrivească perfect nevoilor și viziunii orașului tău.

Echipa noastră: 

Cunoaște echipa noastră de specialiști dedicați, pregătiți să vă ghideze în fiecare etapă a procesului, de la planificare la implementare.
Contactează-ne astăzi pentru a începe discuția despre cum putem lucra împreună pentru un oraș mai verde și mai prosper pentru toți locuitorii săi.
Discută cu Noi

Ce ne diferențiază ?

Angajamentul nostru față de calitate și inovație Colaborând cu noi, puteți conta pe o echipă dedicată de specialiști care vă va ghida în fiecare etapă a proiectului. În plus, oferim acces la Platforma RED, o inovație care susține proiectele noastre, facilitând monitorizarea și optimizarea performanței energetice.

Flexibilitate și transparență În procesul nostru de lucru, căutăm mereu modalități de a optimiza eficiența și costurile proiectului, fără a compromite calitatea și performanța sistemului.

Sustenabilitate Suntem convinși că o colaborare cu Restart Energy va aduce beneficii semnificative pentru comunitate, prin reducerea emisiilor de carbon, creșterea autonomiei energetice și generarea de locuri de muncă locale.

Discută cu Noi