Scroll Top

Politica

de confidențialitate

POLITICA DE CONFIDENŢIALITATE

RESTART ENERGY ONE S.A.

Această politică de confidențialitate vă spune despre informațiile pe care le colectăm de la dvs. atunci când utilizați site-ul nostru. În colectarea acestor informații, acționăm ca un operator de date și, prin lege, suntem obligați să vă oferim informații despre noi, despre de ce și cum folosim datele dumneavoastră și despre drepturile pe care le aveți asupra datelor dumneavoastră.

 1. Informații generale

Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale RESTART ENERGY ONE S.A., cu sediul în Strada: Pta. Alexandru Mocioni, Nr.6, Incaperea 4, Ap.1, Timisoara, Judet: Timis, adresă on-line www.restartenergy.ro ,  în calitate de operator de date.

Acest document are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet www.restartenergy.ro („numit în continuare Site-ul”).

 

 1. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

2.1. Dacă sunteți client/vizitator/potential client al Site-ului, RESTART ENERGY ONE S.A. va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal, cum ar fi: Nume, Prenume, data nasterii, CNP, serie CI, adresa, numar de telefon, adresa de e-mail, adresa de facturare, adresa de livrare, adresa locului de consum, adresa ip, adresa de corespondenta, semnatura, semnatura digitala, date bancare, cod client, ID factura, informatii referitoare la acte de propietate, istoric al platilor, facturi, ID-ul cookie-ului, ID-ul dispozitivului mobil, detalii despre browser și dispozitiv și locație, apeluri telefonice inregistrate, mesaje cu departmentul relatii clienti prin jivochat, date referitoare la modul în care utilizați Site-ul, de exemplu comportamentul/preferinţele/obişnuințele dumneavoastră în cadrul RESTART ENERGY ONE S.A., precum și orice alte categorii de date pe care le furnizaţi în mod direct în contextul creării contului de utilizator, în contextul plasării unei comenzi/solicitari de servicii prin intermediul site-ului sau în orice alt mod care rezultă din utilizarea Site-ului.

 1. Scopurile și temeiurile de prelucrării

Vom folosi datele dumneavoastră cu caracter personal în scopuri predefinite bazate pe contract, consimțământ, obligație legală și interes legitim. Datele din surse online și offline pot fi combinate în aceste scopuri, în măsura în care nu ați renunțat atunci când este cazul. Vom folosi datele dumneavoastră cu caracter personal în următoarele scopuri:

3.1 Furnizare de servicii și servicii pentru clienți

Colectăm și folosim date personale despre dvs. pentru a procesa comenzi, a livra produse și servicii, pentru a oferi servicii relatii clienți și pentru a gestiona plăți, contracte și tranzacții.

Datele necesare pentru furnizarea serviciilor variază în funcție de produsul sau serviciul în cauză și dacă sunteți un client persoana fizica sau un client persoana juridica. Serviciul nostru pentru clienți se ocupă de solicitările și mesajele dvs. pentru a vă servi pe dvs. sau organizația dvs. Serviciul pentru clienți vă poate oferi, de asemenea, contractul sau serviciul optim pe baza informațiilor pe care le avem despre dumneavoastră. Putem comunica cu dvs. în chestiuni legate de contract prin telefon, poștă, e-mail, SMS, chat, apeluri automate și alte canale digitale, inclusiv rețelele sociale. În mesajele de e-mail, folosim notificarea de livrare a e-mailului pe care puteți alege să îi activați la primirea unui mesaj de e-mail. Notificarea de livrare a emailului ne informează dacă e-mailul nostru a ajuns la dvs.

Temeiul legal pentru prelucrarea datelor dumneavoastră pentru furnizarea de servicii și serviciul relatii clienți este de obicei contractul; în relaţiile de afaceri interes legitim.

3.2 Vânzări, marketing și comunicări cu părțile interesate

Vă putem trimite comunicari comerciale chiar dacă nu sunteți clientul nostru. Fără consimțământ, putem trimite mesaje automate de marketing electronic care se referă la relația cu clienții sau la rolul dumneavoastră profesional și să folosim canale tradiționale de marketing (de exemplu, poștă, telefon, door to door), atunci când este permis de legislație. Folosim notificarea de livrare a e-mailului pe care puteți alege să îi activați la primirea unui mesaj de e-mail. Notificarea de livrare a emailului ne informează dacă e-mailul nostru a ajuns la dvs.

Desfășurăm, de asemenea, concursuri.

Pe lângă propriile noastre campanii de marketing și vânzări, folosim parteneri de vânzări și marketing care vă pot contacta în legătură cu produsele și serviciile noastre pe baza propriilor liste de clienți sau pot vinde produsele și serviciile noastre la sediul lor.

Mai jos puteți citi mai multe despre diferitele tipuri de marketing.

3.2.1 Marketing pentru clienți

Clienților noștri, care în prezent comandă produsele și serviciile noastre, le trimitem oferte regulate și informații despre produse și servicii care sunt relevante pentru relația cu ei. Trimitem aceste comunicări la adresa de contact (telefon sau e-mail) pe care ne-ați furnizat-o

Clienților noștri de afaceri (angajații companiilor clienților actuali și potențiali și parteneri de afaceri, altor părți interesate) le trimitem oferte și informații despre produse, servicii, evenimente promoționale și servicii care sunt relevante pentru rolul lor profesional. Trimitem aceste comunicări la adresa de contact de serviciu pe care am primit-o de la client, organizația acestuia sau o sursă publică.

3.2.2 Marketing bazat pe consimțământ

Vă trimitem marketing și buletine informative dacă ați fost de acord să vă abonați la acestea. Acest marketing poate conține informații despre orice produse și servicii ale companiei RESTART ENERGY ONE S.A. sau despre produsele și serviciile partenere. De asemenea, putem colecta consimțământul de marketing în numele partenerilor noștri.

3.2.3 Canale tradiționale de marketing

Putem folosi canalele tradiționale de marketing (poștă, telefon, door to door) pentru a vă contacta cu privire la produsele sau serviciile noastre și produsele sau serviciile partenerilor noștri, cu excepția cazului în care ați refuzat utilizarea datelor dvs. de contact pentru comunicari comerciale.

3.2.4 Publicitate online

Facem publicitate produselor și serviciilor noastre online pentru utilizatorii care vizitează site-urile noastre web sau site-urile partenerilor noștri, plasând cookie-uri sau pixeli de redirecționare pe site-urile care ne permit nouă (sau unei terțe părți care acționează în numele nostru) să arătăm anunțul RESTART ENERGY ONE S.A.  aceluiași utilizator în alte site-uri web. Pentru a vă viza în rețelele sociale, este posibil să folosim numărul dvs. de telefon sau adresa de e-mail, cu excepția cazului în care v-ați opus. Pentru direcționarea în aplicațiile mobile, este posibil să folosim datele colectate despre utilizarea aplicației de către dvs. și datele despre relația dvs. cu noi. De asemenea, cumpărăm servicii de publicitate de la companii externe care vizează audiențe relevante pentru RESTART ENERGY ONE S.A., cu reclame la produse și servicii RESTART ENERGY ONE S.A., caz în care RESTART ENERGY ONE S.A.  în sine nu prelucrează datele.

3.2.5 Ce date sunt folosite pentru a optimiza vânzările și marketingul („Profilarea”)

Pentru marketing și publicitate, folosim și combinăm datele care sunt colectate în timpul relației cu clienții și din sondajele clienților; date comportamentale online; și date derivate care, de exemplu, prezic interesele utilizatorilor. Pe baza acestor date, putem face marketingul mai relevant și mai eficient și vă putem trimite oferte mai personalizate. Un exemplu de date derivate este un segment care ne spune că este probabil ca utilizatorul să locuiască într-o zonă suburbană. De asemenea, puteți primi o ofertă direcționată, de exemplu, pentru că v-ați mutat recent.

3.2.6 Relațiile cu părțile interesate

Gestionăm relațiile cu părțile interesate comunicând subiecte relevante și promovând evenimentele pe care le organizăm. Comunicările sunt trimise direct prin e-mail la adresele de contact primite de la părțile interesate sau de la organizația acestora.

3.3 Dezvoltarea produselor și serviciilor

Prelucrăm date personale pentru a îmbunătăți și a dezvolta servicii mai bune pentru clienții noștri, pentru a ne sprijini luarea deciziilor de afaceri și pentru a lua în considerare feedbackul și nevoile clienților noștri. Baza pentru prelucrarea datelor, pentru dezvoltarea produselor și serviciilor este interesul  legitim sau consimțământul. Acest lucru se realizează, de exemplu, prin colectarea feedback-ului direct de la utilizatori folosind sondaje, panouri de testare, interviuri, chestionare și alte forme de cercetare de piață; prin utilizarea datelor generate din utilizarea serviciilor noastre în analiză; prin utilizarea apelurilor telefonice înregistrate pentru îmbunătățirea calității serviciilor;

Prelucrarea datelor pentru dezvoltarea produselor și serviciilor noastre are loc cu date pseudonimizate, în măsura posibilului. În cazul în care datele de contact reale ale clientului sunt colectate în conexiunea la sondaj sau dacă realizăm interviuri personal cu clientul, vă putem informa în mod specific despre utilizarea datelor de contact în legătură cu sondajul sau interviul.

În analiză, cumulăm volume mari de date privind utilizarea serviciilor pentru a crea modele statistice, rapoarte, predicții și analize de tendințe pentru a sprijini luarea deciziilor de afaceri; crearea de analize despre performanța serviciului sau a caracteristicilor; și să calculăm segmentele de clienți care sunt utilizate pentru a ne îmbunătăți vânzările și marketingul, așa cum este descris în secțiunea 3.2.5.

3.4 Obligații legale

Prelucrăm datele cu caracter personal pentru a ne conforma cerințelor legale, de exemplu, legile contabile și fiscale, legile împotriva spălării banilor etc.

3.5 Apărarea drepturilor legale și asigurarea securității serviciilor și clienților noștri

Folosim datele personale pentru a asigura securitatea și siguranța informațiilor, facilităților, produselor, serviciilor, clienților și personalului nostru. Baza pentru prelucrarea datelor pentru apărarea drepturilor în justiție, colectarea datoriilor, verificarea creditului/soldului, securitatea informațiilor și prevenirea fraudei și a abaterilor este de obicei interesul legitim. Datele personale sunt folosite pentru a asigura securitatea produselor și serviciilor noastre, de exemplu, prin păstrarea jurnalelor de acces și a copiilor de rezervă ale sistemului, autentificarea utilizatorilor și prevenirea atacurilor.

 1. Durata pentru care vă prelucrăm datele

RESTART ENERGY ONE S.A. va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus si conform legislatiei in vigoare. Dacă vă retrageți consimțământul pentru prelucrarea datelor în scop de marketing, RESTART ENERGY ONE S.A. va înceta prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în acest scop, fără însă a afecta prelucrările desfășurate de RESTART ENERGY ONE S.A. pe baza consimțământului exprimat de către dumneavoastră înainte de retragerea acestuia.

 1. Dezvăluirea datelor cu caracter personal

Pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare, RESTART ENERGY ONE S.A. poate dezvălui datele dumneavoastră către parteneri, către terțe persoane sau entități care sprijină RESTART ENERGY ONE S.A.

Datele dumneavoastră cu caracter personal pot fi accesate de subcontractanții noștri sau de alte terțe părți, așa cum este descris mai jos, în măsura permisă de legea aplicabilă.

Procesori de date – Folosim subcontractanți pentru a ne furniza servicii. Astfel de subcontractanți pot avea acces la informațiile dumneavoastră personale și le pot procesa în numele nostru. Ne asigurăm că prelucrarea datelor cu caracter personal de către subcontractanții noștri se face în conformitate cu această notificare prin angajamente contractuale adecvate. Furnizorii de servicii tipici care prelucrează date cu caracter personal includ, de exemplu, partenerii de vânzări și servicii pentru clienți, partenerii de plată și facturare și furnizorii de software și servicii IT, etc.

Dacă este cazul, putem împărtăși datele dumneavoastră cu caracter personal cu alți operatori de date pe baza interesului nostru legitim, a contractului nostru cu dumneavoastră sau a obligațiilor noastre legale, inclusiv:

RESTART ENERGY ONE S.A. pot utiliza datele dumneavoastră personale în scopurile definite în această notificare.

Parteneri comerciali, subcontractanți și alte terțe părți autorizate – Putem partaja date personale cu partenerii noștri comerciali atunci când este necesar, de exemplu, din motive contractuale sau pentru interese legitime limitate.

Partenerii noștri comerciali includ, de exemplu, companii de rețea electrică, agenții de recuperare a datoriilor, companii de asigurări, parteneri de servicii de corespondență, comercianți cu amănuntul de electronice de larg consum, operatori de stații de încărcare electrică, așa cum se explică în politica privind cookie-urile și alți prestatori de servicii.

Exemple de partajare a datelor cu parteneri comerciali includ:

Când ați achiziționat produsele și serviciile noastre de la un partener comercial, de multe ori trebuie să facem schimb de date despre dvs., ca parte a gestionării respectivei relații și a achiziției dvs., de exemplu pentru a vă identifica comanda și pentru a le putea plăti.

Când cumpărați produsul sau serviciul partenerului nostru comercial prin intermediul nostru, faceți un contract pentru acesta cu partenerul comercial care vinde acel produs sau serviciu și este posibil să transmitem datele dumneavoastră personale pentru a vă oferi serviciul.

Când livrăm un produs sau un serviciu pe care l-ați comandat, este posibil să împărtășim datele dumneavoastră de contact cu poșta, curierul sau partenerul de instalare pentru livrarea serviciului, etc.

Pentru colaborare limitată în activități de marketing și vânzări.

Unele dintre produsele și serviciile noastre vă permit, de asemenea, să vă împărtășiți datele personale cu alte părți.

Fuziuni și achiziții – Dacă decidem să vindem, să fuzionam sau să ne reorganizăm în alt mod afacerile, acest lucru poate implica dezvăluirea datelor cu caracter personal către cumpărători potențiali sau reali și consilierii acestora.

Autorități, proceduri legale și lege – Vom dezvălui datele dumneavoastră către autoritățile competente, cum ar fi poliția, dacă legea este impusă sau alte autoritati publice. De asemenea, putem dezvălui datele dumneavoastră cu caracter personal în legătură cu proceduri judiciare, o hotărâre judecătorească, un proces, sau așa cum este cerut sau permis în alt mod de lege.

Ne vom asigura intotdeauna ca oricare terti cu care alegem sa impartasim datele cu caracter personal sunt supusi obligatiilor privind protectia datelor. Cu toate acestea, pentru evitarea dubiului, acest lucru nu poate fi aplicabil atunci cand divulgarea nu este decizia noastra (de exemplu, daca trebuie sa furnizam datele cu caracter personal ca urmare a unei solicitari obligatorii din partea unei autoritati publice).

 1. Transferul datelor cu caracter personal

Datele dumneavoastră personale vor fi prelucrate în Uniunea Europeană și stocate pe servere situate în Uniunea Europeană. Aceleași date pot fi prelucrate în țări din afara Uniunii Europene, cu condiția să fie garantat un nivel adecvat de protecție, recunoscut printr-o decizie specifică de adecvare a Comisiei Europene.

Orice transfer de date cu caracter personal către țări din afara UE, în absența unei decizii de adecvare a Comisiei Europene, va fi posibil numai dacă Operatorii de date și Procesorii de date implicați oferă garanții adecvate de natură contractuală, inclusiv Reguli corporative obligatorii și Clauze Contractuale Standard.

Transferul datelor dumneavoastră cu caracter personal către țări terțe din afara Uniunii Europene, în absența unei decizii de adecvare sau a altor măsuri adecvate, așa cum este descris mai sus, se va face numai dacă ați consimțit în mod explicit sau în cazurile prevăzute de GDPR și vor fi procesate în interesul dumneavoastră. În aceste cazuri, vă informăm că, deși RESTART ENERGY ONE S.A. adoptă instrucțiuni de operare comune tuturor țărilor în care își desfășoară activitatea, transferul Datelor dumneavoastră cu Caracter Personal poate fi expus unor riscuri legate de particularitățile legislației locale privind prelucrarea Datelor cu Caracter Personal.

 1. Drepturile de care beneficiați

În condițiile prevăzute de legislația în materia prelucrării datelor cu caracter personal, în calitate de persoane vizate, beneficiați de următoarele drepturi:

 • Dreptul la Informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitățile de prelucrare efectuate de către RESTART ENERGY ONE S.A., conform celor descrise în prezentul document;
 • Dreptul de Acces la Date, respectiv dreptul de a obține confirmarea din partea RESTART ENERGY ONE S.A. cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum și detalii privind activitățile de prelucrare precum modalitatea în care sunt prelucrate datele, scopul în care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;
 • Dreptul la Rectificare, respectiv dreptul de a obține corectarea, fără întârzieri justificate, de către RESTART ENERGY ONE S.A. a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum și completarea datelor incomplete; Rectificarea/ completarea va fi comunicată fiecărui destinatar la care au fost transmise datele, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate;
 • Dreptul la ștergerea datelor, fără întârzieri nejustificate, („dreptul de a fi uitat”), în cazul in care se aplică unul dintre următoarele motive:
 • acestea nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;
 • în cazul în care este retras consimțământul și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrare;
 • în cazul în care persoana vizată se opune prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze;
 • în cazul în care datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;
 • în cazul în care datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale;

Datele cu caracter personal au fost colectate în legătură cu oferirea de servicii ale societății informaționale conform dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidenta căruia se află operatorul.

Este posibil ca, în urma solicitării de ștergere a datelor, RESTART ENERGY ONE S.A. să anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) și să continue în aceste condiții prelucrarea pentru scopuri statistice;

 • Dreptul la Restricționarea Prelucrării în măsura în care:
 • persoana contestă exactitatea datelor, pe o perioadă care ne permite verificarea corectitudinii datelor;
 • prelucrarea este ilegală, iar persoana vizată se opune ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor;
 • operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar persoana vizată i le solicită pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță;
 • sau persoana vizată s-a opus prelucrării (altele decât cele de marketing direct), pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile legitime ale operatorului prevalează asupra celor ale persoanei vizate.
 • Dreptul la Portabilitatea Datelor, respectiv (i) dreptul de a primi datele cu caracter personal într-o modalitate structurată, folosită în mod obișnuit și într-un format ușor de citit, precum și (ii) dreptul ca aceste date să fie transmise de către RESTART ENERGY ONE S.A. către alt operator de date, în măsura în care sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege;
 • Dreptul la Opoziție – în ceea ce privește activitățile de prelucrare se poate exercita prin transmiterea unei solicitări conform celor indicate mai jos;
 • în orice moment, din motive legate de situația particulară în care se află persoana vizată, ca datele care o vizează să fie prelucrate în temeiul interesului legitim al [deținătorul website-ului] sau în temeiul interesului public, cu excepția cazurilor în care RESTART ENERGY ONE S.A. poate demonstra că are motive legitime și imperioase care justifică prelucarea și care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților persoanelor vizate sau că scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept în instanță;
 • în orice moment, în mod gratuit și fără nicio justificare, că datele care o vizează să fie prelucrate în scop de marketing direct.
 • Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activități de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizată sau o afectează în mod similar într-o măsură semnificativă;
 • Dreptul de a vă adresa ANSPDCP sau instanțelor competente, în măsura în care considerați necesar.
 • Pentru a renunța la comunicările de marketing electronic și sondajele clienților – Dacă nu mai doriți să primiți mesaje de marketing de la noi, puteți alege să renunțați în orice moment. Cel mai simplu mod este să faceți clic pe linkul (unsubscribe/dezabonare) de la sfârșitul mesajului.
 • Pentru a renunța la marketingul telefonic și poștal – Dacă nu mai doriți să primiți apeluri de marketing sau marketing poștal de la noi, puteți contacta serviciul nostru pentru clienți sau puteți informa reprezentanții serviciului pentru clienți în timpul apelului de marketing.
 • Pentru a gestiona cookie-urile – Dacă doriți să gestionați cookie-urile pe site-urile noastre web, utilizați setarile stabilite în politica noastră privind cookie-urile. Vă rugăm să rețineți că este posibil să primiți în continuare mesaje de marketing pentru o perioadă scurtă de timp după ce ați renunțat, în timp ce ne actualizăm sistemele. De asemenea, uneori folosim parteneri de marketing, care vă pot afișa produsele și serviciile noastre, dar care nu au primit de la noi date personale despre dumneavoastră. Pentru a renunța la un astfel de marketing sau pentru a vă exercita alte drepturi, vă rugăm să contactați direct partenerul de marketing specific.

În circumstanțe specifice, există limitări ale acestor drepturi. Dacă nu acționăm în conformitate cu solicitările dumneavoastră, vă vom informa cu privire la motive. Dacă nu sunteți mulțumit de răspunsul nostru sau de modul în care gestionăm datele personale, vă rugăm să contactati serviciul nostru de relatii cu clientii la adresa de email [email protected] sau telefonic la numerele de telefon afisate pe website-ul nostru.

 1. CUM PROTEJEAZĂ RESTART ENERGY ONE S.A. DATELE PERSONALE?

Folosim măsuri de securitate organizatorice și tehnice adecvate pentru a vă proteja datele de pierdere sau utilizare greșită. Avem un model de guvernare a securității cibernetice care descrie rolurile și responsabilitățile la nivel de companie, iar instrucțiunile noastre oferă informații detaliate despre modul în care datele personale trebuie să fie tratate în cadrul RESTART ENERGY ONE S.A.. Prin desfășurarea de programe de conștientizare, instruim angajații noștri în considerente de confidențialitate și securitate. În cazul în care contractăm cu furnizori terți pentru a furniza servicii care le pot permite să acceseze datele dumneavoastră cu caracter personal, le solicităm prin contract să aibă controale de securitate similare.

 1. MODIFICARI ALE ACESTEI POLITICI

RESTART ENERGY ONE S.A. își rezervă dreptul de a modifica această Politică de confidențialitate. Posibilele modificări ale Politici de confidențialitate vor fi notificate pe site-ul nostru web sau prin comunicarea directă cu dvs

Perioada de timp raspuns: Incercam sa solutionam cererea dumneavoastra in termen de o luna de zile, termen care poate fi prelungit cu doua luni, din motive specific legate de un anumit drept legal sau de complexitatea cererii dvs. In toate cazurile, daca acest termen este prelungit, va vom informa cu privire la durata prelungirii si motivele care au condus la aceasta.

Lipsa identificarii: In unele cazuri, este posibil sa nu va putem gasi datele cu caracter personal din cauza elementelor de identificare pe care le-ati indicat in cererea dumneavoastra. In asemenea cazuri, in care nu va putem identifica drept persoana vizata, nu ne putem conforma solicitarii dvs. de a va exercita drepturile legale descrise in prezenta sectiune, decat daca ne furnizati informatii suplimentare care sa permita identificarea dvs. Va vom informa si va vom oferi posibilitatea de a furniza asemenea detalii suplimentare.

Exercitarea drepturilor: Pentru a va exercita drepturile dvs, va rugam sa ne contactati in scris (inclusiv electronic) la detaliile de contact furnizate in sectiunea de mai jos

RESTART ENERGY ONE S.A. a numit un responsabil cu protecția datelor, pe care îl puteți contacta folosind datele de contact oferite în această secțiune.

e-mail: [email protected]

telefon:+4 0742082227

adresa corespondenta: Strada: Pta. Alexandru Mocioni, Nr.6, Incaperea 4, Ap.1, Timisoara, Judet: Timis

 

Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate și pentru a vă exercita drepturile menționate mai sus, vă rugăm să vă adresați la adresa de email: [email protected]