Scroll Top

Cine suntem?

Restart Energy ONE

Ca parte a Armand Group, prezent pe piața de energie regenerabila încă din 2009, Restart Energy este o companie determinată să aducă o schimbare substanțială în furnizarea energiei electrice în România.

0
ANI DE EXPERIENTA
0
PESTE 30.000 CLIENTI
0
MILIOANE KWH
Pentru utilizatorii casnici și companii
Te ajutăm să reduci prețul facturii la energie electrică, să îți gestionezi mai eficient consumul și să protejezi planeta folosind energie care provine în procent de peste 50 % din surse verzi și regenerabile.
Economisește timp și scapă de birocrație.
Am creat cea mai modernă platformă din care ai posibilitatea să îți gestionezi consumul de energie, prin vizualizarea: mediei de consum zilnice, mediei de consum lunare,mediei de consum anuale. Uită de grija transmiterii autocitirii: îți reamintim noi! Lunar, ești notificat prin e-mail cu privire la posibilitatea transmiterii autocitirii în intervalul dedicat.

De asemenea, poți plăți facturile online și beneficiezi de suportul nostru 24/24 în caz de deranjamente. Să-ti schimbi furnizorul actual cu unul care este chiar axat pe nevoile tale? Acum, doar în 5 minute.
Fără instalare. Fără costuri.
Maximă comoditate, cu 0 costuri. Să îți schimbi furnizorul de energie cu unul care chiar te ajută să economisești nu a fost nicicând mai simplu! Ceri oferta și dacă ești mulțumit, noi ne ocupăm de toate demersurile schimbării furnizorului pentru tine.
Energie verde
Pentru că una din prioritățile noastre este mediul înconjurător , cu noi vei avea posibilitatea să folosești energie care provine în procent de peste 50 %  din surse regenerabile și să fii la curent cu măsuri privind eficiența energetică . Fă pasul spre un viitor sustenabil.

Viziune și principii

Credem că e în mâinile noastre decizia prin care ne putem facem viața mai bună. Atât pentru noi, cât și pentru cei din jur. Pentru asta, am construit o companie care are ca scop accesul transparent la energie verde. Vrem să ajutăm oamenii să scape de birocrația inutilă, de modurile învechite și greoaie de a contoriza și raporta consumul de energie și să îi ajutăm să plătească mai puțin pentru aceasta. Ideea noastră a pornit de la faptul că noi eram nemulțumiți de cum eram tratați de furnizorii de energie, de faptul că facturile erau de neînțeles și de faptul că era foarte greu să aproximezi cât vei plăti la finalul lunii. Așa că am pus bazele unei companii care oferă exact asta: energie ieftină și verde, și birocrație zero.

Responsabilitate socială

PRINCIPII

Dorim ca tot mai mulți români să vadă beneficiile unui serviciu care este pentru și despre client. Avem misiunea de a îmbunătăți zi de zi calitatea serviciilor oferite pentru a evolua înspre un viitor mai bun și mai sigur. Pentru a putea duce la îndeplinire acest lucru, suntem în permanență la curent cu cele mai profitabile soluții de pe piață și vrem să le facem disponibile pentru clienții noștri. Vocea clienților stă la baza deciziilor pe care le luăm. Ne dorim o comunitate transparentă și mulțumită de atenția și serviciile pe care le oferim. Suntem deschiși la dialog și prompți în rezolvarea problemelor. Credem în protejarea mediului înconjurător și în puterea fiecăruia dintre noi de a contribui la aceasta. Oferim clienților noștri modalități unice prin care pot participe la schimbarea viitorului nostru într-unul mai bun.