Cine suntem?

Restart Energy ONE

Ca parte a Armand Group, prezent pe piața de energie regenerabila încă din 2009, Restart Energy este o companie determinată să aducă o schimbare substanțială în furnizarea energiei electrice și a gazelor naturale în România.

0
ANI DE EXPERIENTA
0
PESTE 30.000 CLIENTI
0
MILIOANE KWH
Pentru utilizatorii casnici și companii
Restart Energy îi ajută să își reducă prețul facturii la energie și gaz natural, să aibă un acces mai transparent la consumul de energie și să protejeze planeta folosind energie din surse verzi și regenerabile.
Redu costul facturii la energie și la gaz.
Dacă te-ai săturat de facturile prea mari din care nu înțelegi nimic? Vrei să economisești timp și să contribui la protejarea mediului înconjurător? Îți oferim prețuri competitive și toate instrumentele de care ai nevoie pentru a consuma mai puțină energie electrică.
Economisește timp și scapă de birocrație.
Am creat cea mai modernă platformă prin care poți vedea în timp real care îți este consumul de energie, poți plăti facturile de energie și gaz online și beneficiezi de suportul nostru 24/24h. Să-ți schimbi furnizorul actual cu unul care e chiar axat pe nevoile tale? Acum în doar 5 minute!
Fără instalare. Fără costuri.
Maximă comoditate, cu zero costuri. Să îți schimbi furnizorul de energie sau gaz cu unul care chiar te ajută se economisești nu a fost nicicând mai simplu! Ceri o ofertă și dacă ești mulțumit, noi ne ocupăm de toate demersurile schimbării furnizorului pentru tine.
Contorizare wireless și aplicație mobilă..
Ce ai spune dacă ți-ai putea vedea consumul energiei electrice de oriunde și oricând și să poți seta alarme și notificări atunci când consumul tău trece de anumite praguri? Cu noile noastre contoare wireless și prin aplicația mobilă poți face exact aceste lucruri.
Energie verde
Ce ai spune dacă ți-ai putea vedea consumul energiei electrice de oriunde și oricând și să poți seta alarme și notificări atunci când consumul tău trece de anumite praguri? Cu noile noastre contoare wireless și prin aplicația mobilă poți face exact aceste lucruri.Și pentru că una dintre prioritățile noastre este mediul înconjurător, cu noi vei avea posibilitatea de a alege să folosești energie care provine 100% din surse regenerabile. Fă pasul înspre un viitor sustenabil.

Viziune și principii

Credem că e în mâinile noastre decizia prin care ne putem facem viața mai bună. Atât pentru noi, cât și pentru cei din jur. Pentru asta, am construit o companie care să permită tuturor românilor un acces transparent la energie verde. Vrem să ajutăm oamenii să scape de birocrația inutilă, de modurile învechite și greoaie de a contoriza și raporta consumul de energie și să îi ajutăm să plătească mai puțin pentru aceasta. Ideea noastră a pornit de la faptul că noi eram nemulțumiți de cum eram tratați de furnizorii de energie, de faptul că facturile erau de neînțeles și de faptul că era foarte greu să aproximezi cât vei plăti la finalul lunii. Așa că am pus bazele unei companii care oferă exact asta: energie ieftină și verde, contorizare wireless, posibilitatea de a vedea consumul în timp real pe telefon și birocrație zero.

Responsabilitate socială

PRINCIPII

Dorim ca tot mai mulți români să vadă beneficiile unui serviciu care este pentru și despre client. Avem misiunea de a îmbunătăți zi de zi calitatea serviciilor oferite pentru a evolua înspre un viitor mai bun și mai sigur. Pentru a putea duce la îndeplinire acest lucru, suntem în permanență la curent cu cele mai profitabile soluții de pe piață și vrem să le facem disponibile pentru clienții noștri. Vocea clienților stă la baza deciziilor pe care le luăm. Ne dorim o comunitate transparentă și mulțumită de atenția și serviciile pe care le oferim. Suntem deschiși la dialog și prompți în rezolvarea problemelor. Credem în protejarea mediului înconjurător și în puterea fiecăruia dintre noi de a contribui la aceasta. Oferim clienților noștri modalități unice prin care pot participe la schimbarea viitorului nostru într-unul mai bun.