ESG

Viitorul nostru depinde de alegerile pe care le facem astăzi.
Vezi proiectele
 ESG (Environmental, Social and Governance)

Transformăm lumea prin energie curată și practici sustenabile

Suntem dedicați să transformăm lumea prin energie curată și practici sustenabile. De aceea, ne-am angajat să promovăm practici durabile și să oferim soluții de energie verde care să contribuie la protejarea planetei. Programul nostru ESG (Environmental, Social and Governance) reflectă angajamentul nostru de a avea un impact pozitiv asupra mediului, comunității și economiei.
ESG
Mediu (Environmental)
Social
Guvernanță (Governance)

Mediu (Environmental)

Protejarea mediului este în centrul activității noastre. Prin oferirea de energie regenerabilă, contribuim la reducerea emisiilor de CO2 și combaterea schimbărilor climatice. Investim în tehnologii avansate de energie solară și eoliană, promovăm eficiența energetică și susținem inițiativele de conservare a resurselor naturale.

Social

Ne pasă de comunitățile în care operăm. Lucrăm pentru a crea locuri de muncă sustenabile și pentru a susține dezvoltarea economică locală. Derulăm proiecte sociale și educaționale pentru a sprijini familiile și a îmbunătăți calitatea vieții. La Restart Energy, ne asigurăm că fiecare voce este auzită și că fiecare persoană are oportunitatea de a contribui la schimbare.

Guvernanță
(Governance)

Integritatea și transparența sunt valorile fundamentale ale guvernanței noastre corporative. Ne angajăm să respectăm cele mai înalte standarde etice în toate operațiunile noastre. Asigurăm o gestionare responsabilă și transparentă, monitorizând constant performanțele noastre pentru a ne îmbunătăți și a răspunde nevoilor partenerilor și clienților noștri.

Angajamentul nostru

Prin integrarea principiilor ESG în toate aspectele companiei noastre, ne străduim să creăm valoare pe termen lung pentru clienți, parteneri și comunități. Suntem dedicați să construim un viitor sustenabil, în care energia verde este accesibilă pentru toți și în care impactul nostru asupra mediului este minimizat.

Responsabilitatea socială face parte din strategia pe termen lung a companiei. Activitatea noastră are impact asupra vieților oamenilor și asta ne face responsabili față de aceștia și de mediul înconjurător.

Acțiunile noastre

Mai multe proiecte

Schimbarea începe cu fiecare dintre noi.

Suntem mereu în căutarea de noi inițiative care să contribuie la un viitor mai verde și mai bun. Dacă ai un proiect umanitar, social sau sustenabil care are nevoie de finanțare, ne-ar plăcea să auzim despre el. 

Scrie-ne și împărtășește-ne viziunea ta pe [email protected]
Contact