Descoperă
puterea contractelor
de tip PPA

Energie verde la prețuri stabile printr-un parteneriat de durată
Contactează-ne acum

Viitorul energiei
sustenabile

Energie regenerabilă la prețuri stabile

Eficiență
energetică

Optimizezi costurile și reduci emisiile de carbon cu soluțiile noastre.

Stabilitate și
predictibilitate

Furnizare constantă de energie regenerabilă la costuri predictibile.
Energie verde
la prețuri stabile
Află cum îți poți alimenta business-ul cu energie verde la prețuri stabile printr-un parteneriat de durată. La Restart Energy, credem într-un viitor mai luminos și mai ecologic cu ajutorul energiei regenerabile. Contractele Power Purchase Agreement (PPA) reprezintă un instrument excelent pentru a facilita accesul la energie verde la prețuri convenabile pentru companiile din România.
Ce este un contract
de tip PPA?
Un Power Purchase Agreement (PPA) este un contract pe termen lung între două părți: un furnizor de energie verde și un utilizator final. În cadrul acestui acord, furnizorul se angajează să ofere energie electrică provenită din surse regenerabile, cum ar fi energia solară, iar utilizatorul final se angajează să achiziționeze această energie la un preț stabilit pentru o perioadă de timp convenită.
Cum funcționează?
Procesul este simplu și transparent.
În primul rând, stabilim împreună cerințele tale energetice și nevoile specifice ale afacerii tale. Apoi, încheiem un acord personalizat care să se potrivească perfect obiectivelor tale de sustenabilitate și bugetului disponibil.

După ce PPA-ul este semnat, începem producția de energie verde folosind sursele noastre regenerabile. Tu, în calitate de beneficiar, te bucuri de energia curată furnizată, fără să-ți faci griji în privința fluctuațiilor de preț ale energiei.
Beneficiile
contractelor de tip PPA :
Stabilitatea prețurilor
Prin PPA, beneficiezi de prețuri stabile și competitive pe termen lung, protejându-te împotriva volatilității pieței de energie.
Responsabilitate socială și de mediu
Investești într-un viitor sustenabil și reduci amprenta de carbon a afacerii tale, consolidându-ți reputația.
Economii substanțiale
Beneficiezi de economii substanțiale pe termen lung, fără a fi nevoie să faci investiții inițiale masive în infrastructura de energie regenerabilă. Un contract de tip PPA este soluția ideală pentru companiile care își doresc o sursă stabilă, durabilă și economică de energie verde
La Restart Energy, suntem dedicați să îți oferim soluții personalizate pentru a-ți satisface nevoile energetice și pentru a contribui la construirea unui viitor mai bun pentru toți.
Fii clientul nostru