Scroll Top

Suport clienți

Suntem alături de tine pas cu pas

Îți oferim în permanență informații utile și actualizate.

Serviciul nostru de suport clienți

Aici vei găsi răspunsuri la întrebări, informații despre întreruperile programate de energie electrică de către companiile de distribuție, soluționarea plângerilor, numerele de telefon utile pentru soluționarea deranjamentelor și modalitățile de plată pe care ți le punem la dispoziție.

TELVERDE:
0800 41 00 40

URGENȚE ENERGIE
Tel: 0749 225 412

Fax:
0356414173

Acoperim toate nevoile tale energetice.

Deranjamente rețea
Dacă ai observat o problemă la rețeaua de distribuție e energiei electrice sau a calității acesteia, îți punem la dispoziție numerele de telefon directe ale responsabililor în fiecare județ. Dacă dorești, Restart Energy te poate ajuta în acest proces 24/24h.
Modalități de plată
Simplificăm pentru tine procesul de plată al facturilor. Cu noi dispui de multiple modalități de plată, disponibile online și offline, accesibile și utile pentru fiecare client în parte. Găsește metoda care ți se potrivește în fiecare situație.
Întreruperi energie electrică
Pentru a putea fi întotdeauna prevenit în situațiile de întrerupere a curentului, aici vei putea afla care sunt întreruperile de energie electrică programate, conform anunțurilor distribuitorilor de energie electrică.
Întrebări frecvente
La Restart Energy dorim să îți fim aproape la fiecare pas și să răspundem la fiecare întrebare pe care ai putea-o avea. Dacă întrebarea nu se regăsește în listă, te invităm să ne contactezi. Ne va face plăcere să te ajutăm.
Soluționare plângeri
Dorim să ai toate soluțiile la îndemână. De aceea, această pagină te va ghida în procesul de soluționare a plângerilor pe care le-ai putea avea. Pentru orice informații suplimentare ne poți contacta și prin telefon sau e-mail.
Legislație.
În această secțiune găsești informații legale referitoare la furnizarea energiei. Ți le punem la dispoziție pentru a le consulta ori de câte ori ai nevoie.
Informații utile
Stai la curent cu ultimele postări de pe blogul Restartopedia: cum să faci economie la curent, sfaturi utile și ultimele noutăți în legătură cu ce facem noi și ce planuri de viitor avem.
Partener myWorld
Restart Energy este partener myWorld. Dacă deții cardul myWorld, primești înapoi un procentaj din costul facturilor tale lunare. Informează-te!
Documente utile
Aici găsești toate documentele de care ai nevoie pentru întocmirea contractului de furnizare
de energie electrică. Modele de contracte, cereri și declarații. Tot ce ai nevoie, într-un singur loc, disponibile pentru tine.
TELVERDE: 0800 41 00 40
URGENȚE ENERGIE 24h
Tel: 0749 225 412
Fax: 0356 414 173