Scroll Top

0
MWh
generați
0
tone
CO2 evitate
0
KG
deșeuri radioactive reduse

Succesul afacerii tale este și succesul nostru

 

Misiunea noastră este să ne ajutăm clienții să își optimizeze afacerea, prin reducerea costurilor lunare în ceea ce privește factura de utilități.

Îți oferim acces la opțiuni avantajoase de finanțare a instalației tale fotovoltaice.

Echipa Restart se ocupă de toate detaliile, de la prima întâlnire, la finalizarea instalării.

Peste 500 MW dezvoltați, inclusiv cel mai mare parc fotovoltaic din România.

Proces simplu
suport-dedicat
Vizităm gratuit sediul tău:
fără compromis, calcule personalizate și oferte optimizate.

nelimitat locatii
Oferta ta preliminară
va fi disponibilă în termen de 5 zile pentru semnare.
solar-panel icon
Implementarea proiectului tău
va dura 3-6 luni, predat la cheie, cu o garanție de 10 ani.

Simularea proiectului tău cu Restart Solar

Informații orientative

Durata de viață a panourilor
până la 30 de ani
Instalare
la sol sau pe acoperiș
10 ani garanție
pentru instalație
Dezvoltator experimentat
de proiecte solare
25 Euro/MWh
cost de producție energie
Garanții de origine
pentru energia verde

Sustenabilitate

 

Prin alegerea panourilor solare compania ta contribuie într-un mod pozitiv la reducerea emisiilor de carbon în atmosferă. Află cum poți fi recompensat pentru producția ta de energie printr-un sistem inovator pe prima platformă de sustenabilitate bazată pe tehnologie blockchain.

Peste 120 de instalații fotovoltaice industriale
implementate cu succes

Comunicate de presă

Întrebări frecvente

Restart Energy oferă consultanță gratuită clienților pentru analiza potențialului solar, pregătește oferta care conține și soluții de finanțare, se ocupă de proiectare, avizare, livrare și instalare echipamente precum și de operare și mentenanța centralei solare.

Deoarece prin consumul energiei produse local de panouri, clientul evită plata energiei din rețea care include și costuri de transport, distribuție și alte taxe, făcând o economie de peste 150 Euro/MWh. Fiecare MWh produs local înseamnă un venit incremental de 150 Euro/MWh. Considerând că 1 MW instalat pe acoperiș produce în medie 1200 MWh pe an, rezultând 36.000 MWh în 30 ani, aceasta reprezintă o economie de 5.400.000 Euro la fiecare 1 MW instalat pentru autoconsum.

Nu, instalația fotovoltaică produce doar în timpul zilei și va fi dimensionată astfel încât cel puțin 90% din producție să fie consumată local de client.

Un lucru pe care puțini români îl știu este că acum ai libertatea de a-ți schimba GRATUIT furnizorul de energie electrică. Asta înseamnă că dacă nu ești mulțumit de cel actual sau dacă vrei să obții oferte de preț mai bune, poți face acest lucru printr-o simplă apăsare de buton. Schimbarea furnizorului nu presupune nici un fel de întrerupere a serviciului și nu implică nici un risc pentru consumatorul final.Vei putea beneficia de energie și gaz mai ieftine, livrate cu aceeași calitate, dar care te vor ajuta să economisești până la 20% la costurile facturilor.

Restart Energy furnizează clientului toată energia pe care aceasta o consumă din rețea (care nu este produsă de instalația solară). Surplusul de energie este introdus în rețea și este preluat de către Restart Energy care va recompensa financiar clientul pentru energia injectată în rețea.

Restart Energy se ocupă de operarea și mentenanța centralei. Clientul va avea acces la propriul cont în portalul digital pentru a vedea câtă energie produce instalația solară în timp real. Sistemele de monitorizare moderne instalate de Restart Energy vor notifica inginerii  noștri în cazul unei defecțiuni în timp real, iar aceștia se vor deplasa în maxim 24 ore la fața locului pentru a rezolva problema. Restart Energy păstrează pe stoc anumite componente importante cum ar fi invertoarele solare, iar în cazul unei defecțiuni asigură repararea sau înlocuirea în maxim 48 ore. Restart Energy oferă o garanție de 10 ani pentru instalație, iar panourile sunt garantate 25 ani de către producători.

Companii care au ales Restart Solar Business