Restartopedia
Ghid complet pentru instalarea panourilor solare
5 motive pentru a alege energie regenerabilă în afaceri
În mediul de afaceri actual, companiile caută constant soluții pentru reducerea costurilor, creșterea eficienței și adoptarea unor practici durabile. O soluție inovatoare și din ce în ce mai populară este energia regenerabilă, o investiție care aduce beneficii pe termen lung pentru afacerea ta și pentru mediul înconjurător. În acest articol,…
Cum poți face economii cu energie verde pentru casa ta
Cu toții suntem conștienți de creșterea prețurilor la energie. Astfel, cu toții căutăm metode de a face economii pe cât posibil, dar a nu renunța la nevoi. O soluție eficientă, care ia din ce în ce mai multă amploare este chiar energia verde. Nu numai că are efecte pozitive asupra…
De ce companiile industriale aleg soluțiile de eficiență Restart Energy
Într-o lume tot mai conștientă de impactul asupra mediului și de nevoia de a economisi resurse, eficiența energetică a devenit un subiect de maximă importanță pentru companiile industriale. Ele caută soluții pentru a reduce costurile operaționale și pentru a optimiza consumul de energie, fără a compromite calitatea sau productivitatea. Restart…
5 lucruri pe care trebuie să le știi la achiziția de panouri fotovoltaice
Te-ai gândit să investești în panouri fotovoltaice pentru afacerea sau casa ta? Nu e de mirare, mai ales că fiecare dintre noi căutăm să ne optimizăm costurile cu energia, dar și soluții mai prietenoase cu mediul. Însă, înainte de a lua o astfel de decizie importantă, e bine să știi…
De ce tranziția către energie verde este esențială pentru IMM-uri
Într-o lume în continuă schimbare, tranziția către energie verde devine tot mai importantă pentru afaceri, inclusiv pentru IMM-uri. Schimbările climatice și costurile tot mai mari ale energiei impun adaptarea la noile realități economice și de mediu. IMM-urile sunt o parte semnificativă din economia globală și au nevoie de soluții sustenabile…
Cum definim conceptul de tranziție energetică și care sunt pașii concreți pentru transformarea sectorului
Nivelurile emisiilor globale de dioxid de carbon (CO2) trebuie reduse la jumătate până în 2030, astfel încât să poată fi evitată creșterea frecvenței și a gravității fenomenelor climatice extreme. În 2015, liderii mondiali s-au reunit la summitul Organizației Națiunilor Unite de la Paris și s-au angajat să utilizeze cele mai…