NOU

Acum beneficiezi gratuit de

Energy Plus

O asigurare în valoare de 250€ a electrocasnicelor tale, la orice abonament de energie selectat.

Prin

Decizia ta de schimbare a furnizorului aduce și mai multe beneficii pentru tine, casa și familia ta dacă alegi Restart Energy.

Acum orice contract de energie electrică include asigurarea electrocasnicelor și a aparatelor electronice pentru ca tu să nu îți mai faci griji de deteriorarea acestora din motive de supratensiune, suprasarcină, scurtcircuit sau variații de tensiune!

Ofertă unică

Restart Energy include această asigurare în abonamentul tău de energie electrică, fără taxe extra, transparent și gândit strict pentru a-ți fi de ajutor atunci când ai nevoie.

Ce trebuie să faci?

Vei primi polița de asigurare și documentele aferente împreună cu a doua factură Restart Energy. Pentru a beneficia de condițiile stipulate, trebuie să o semnezi și să urmezi indicațiile pe care le vei primi.

Simplu, rapid și util

Acestea sunt cele trei beneficii principale pe care dorim să le ai în toate serviciile pe care ți le oferim. Asigurarea este un pas important prin care vrem să aducem un plus de siguranță în viața ta.

Lasă-ne un răspuns și poți câștiga lună de lună câte un set de 2 becuri cu LED.

Găsești acest serviciu benefic pentru tine?

DANu, as dori sa beneficiez de

Ești Client Restart Energy?

DANU

Sunt de acord cu stocarea și prelucrarea datelor mele de catre RESTART ENERGY ONE SRL. Sunt de acord să primesc ofertele comerciale ale RESTART ENERGY ONE prin e-mail / SMS și am înțeles că datele mele personale vor fi utilizate în scopuri legate de marketing, promovare, comercializare și corelative (inclusiv măsurarea gradului de multumire fata de serviciile RESTART), în conformitate cu Politica RESTART de protecție a datelor. Sunt de acord să primesc oferte comerciale de la partenerii RESTART ENERGY ONE prin e-mail / SMS și am înțeles că RESTART ENERGY ONE doar va transfera datele mele personale către partenerii săi în conformitate cu Politica RESTART de protecție a datelor personale. Mai departe, datele personale vor fi prelucrate de acești parteneri în scopuri de marketing, promovare, comercializare și corelative în baza propriilor politici de confidențialitate Politica de confidențialitate
100% gratuit pentru clienții Restart Energy

Acest serviciu unic este oferit pentru clienții casnici Restart Energy și include asigurarea în valoare de 250€ a aparatelor electronice și electrocasnice din locuința ta. Îți dorești o acoperire mai mare? Îți facilităm posibilitatea de a mări valoarea asigurată în condiții profitabile pentru tine. Citește condițiile.

Dacă întâmpini probleme în procesul de schimbare a furnizorului, contactează-ne și te ajutăm!