Scroll Top

Energie

100% VERDE

Foarte des credem că e nevoie de un efort imens pentru a face un lucru bun pentru lumea din jurul nostru. Credem că un rezultat mare necesită un efort pe măsură. Dar cum ar fi dacă ți-am spune că zilnic, poți face lumea un loc mai bun, măcar puțin câte puțin, fără a depune nici un efort în plus?

La Restart Energy

avem convingerea că planeta este foarte importantă pentru viitorul fiecăruia dintre noi. Dar de asemenea, am înțeles că nu putem reuși singuri să asigurăm un viitor sustenabil pentru toți românii. Așa că am făcut ce am știut mai bine: am pus la dispoziția celor care își doresc un viitor sustenabil un abonament la energie cu totul special. Acesta se bazează 100% pe energie regenerabilă.

Astfel că, printr-o simplă decizie de a-ți schimba furnizorul de energie, de fiecare dată când vei aprinde lumina, deschide frigiderul sau vei porni un aparat electric, te vei putea bucura de el știind că astfel nu participi și tu la deteriorarea planetei noastre.

Alege abonamentul cu energie 100% regenerabilă.

Oameni grozavi și companii speciale care au ales acest abonament:

 • VIOPLANT SRL
 • Com. General Berthelot
 • DESTIN SRL
 • Com. Lapusnicu Mare
 • ADI ECOLAND
 • E.E. TIM ECHIPAMENTE DE AUTOMATIZARE S.A.

CO2 economisit

La Restart Energy ai 57% energie verde inclusă în toate abonamentele de energie electrică și posibilitatea de a consuma 100% energie regenerabilă printr-o simplă decizie.

Cu ajutorul clienților noștri am economisit:

Kg de CO2

Cantitatea de energie verde furnizată

Cantitatea de Energie Verde furnizată clienților noștri este de:

KWh

Creăm în permanență noi modalități de a reduce emisiile de CO2, producând energie regenerabilă. Acestea sunt parte din locațiile unde se produce energia furnizată de noi.

Țara Hațegului, Parc Lotus

Energie solară

Valea Neagră, Maramureș

Energie hidroelectrică
SOLICITĂ OFERTA DE ENERGIE 100% VERDE
OFERTA DE FURNIZARE ENERGIE 100% VERDE

Pentru consumatorii casnici și business care doresc să facă parte din schimbarea atât de necesară planetei noastre, am pregătit abonamente speciale de energie 100% verde. Energia furnizată cu aceste abonamente provine din surse 100% regenerabile, sustenabile cu mediul înconjurător.

Completează formularul alăturat, iar specialiștii Restart te vor contacta pentru a-ți prezenta o ofertă. Să fii conștiincios cu mediul înconjurător este acum mai ușor, mai rapid, mai aproape de tine cu Restart Energy.

  Selectează tipul de consumator:

  Judet(e) loc(uri) de consum

  Nivel de tensiune in punctul de racordare

  Incarca o factura recenta de energie

  Politica de confidențialitate