Scroll Top

Serviciile noastre

Furnizare de energie și gaz la prețuri corecte, în condiții de transparență

Vrem să oferim românilor o soluție avantajoasă pentru serviciile furnizare energie electrică și gaz natural, atât pentru consumatorii casnici cât și pentru firme. Liberalizarea pieței energiei și a gazului în România face posibil ca oricine să poată alege liber compania care să îi ofere aceste servicii. Ofertele Restart Energy sunt disponibile în toată țara. Energia și gazul sunt aceleași, dar tu ești diferit. De ce să plătești mai mult când te poți bucura de flexibilitate și transparență la un preț mai mic?

Furnizare energie electrică
Poți alege să îți schimbi doar furnizorul de energie. Dacă vrei să ai un furnizor ieftin de energie electrică, ai ajuns în locul ideal. În plus, vei putea beneficia de contorul inteligent wireless care îți va permite să vezi consumul de energie în timp real și vei putea reduce consumul energiei din cadrul locuinței sau sediului firmei tale. Cere o ofertă și convinge-te!
Furnizare gaz natural
Dacă ceea ce dorești este să beneficiezi de un preț mai mic la gaz, cu Restart Energy ai opțiunea de a alege să îți schimbi doar furnizorul de gaz natural. Alege un furnizor ieftin! Prețurile noastre de gaz sunt competitive și se vor menține astfel pentru ca tu să poți avea cele mai bune condiții contractuale. Cere o ofertă și în mai puțin de 5 minute vei afla cât de mult economisești.
Produse petroliere Restart Energy
În combinație cu serviciile de furnizare energie electrică și gaz natural, îți punem la dispoziție servicii de furnizare produse petroliere. Poți beneficia astfel de prețuri mai bune la combustibil, servicii și colaborarea noastră permanentă pentru buna funcționare a procesului! Descoperă mai multe despre Cardul Restart energy și toate serviciile oferite.
Furnizare energie verde
Crezi în protejarea mediului înconjurător și ești convins că poți face o schimbare? Ești pe aceeași frecvență cu noi! Vrem să lăsăm în urmă o lume mai bună decât am primit-o și pentru asta avem în permanență disponibilă oferta noastră de energie cu proveniență 100% din surse regenerabile. Poate sună scump, dar nu este așa! Solicita oferta chiar acum, nu mai ezita!
Economisește X2. Furnizare energie și gaz
Fără îndoială este opțiunea pe care o recomandăm tuturor celor care vor să economisească de două ori. Bucură-te de prețuri și mai mici și de economii mai mari cu o simplă decizie: alege un furnizor ieftin! Schimbă furnizorii de energie și gaz acum cu o singură alegere! Poți afla oferta noastră personalizată pentru tine în mai puțin de 5 minute cu aplicația noastră. Încearcă!
Trading energie
Dorim ca serviciile oferite de noi să fie potrivite pentru fiecare client în parte. Din acest motiv, oferim clienților industriali servicii de brokeraj pe piața de energie electrică pentru obținerea unui preț de cumpărare mult mai profitabil. Echipa noastră te va ghida spre un rezultat optim pentru ca tu să poți beneficia de condițiile ideale pentru afacerea ta.
Franciza Restart
Pentru persoanele fizice și juridice care își doresc o afacere proprie în domeniul furnizării energiei electrice și a gazului natural. Dacă vrei să dai Restart carierei tale, acum Restart Energy îți pune la dispoziție 41 de francize teritoriale, câte una în fiecare județ, pentru a putea dezvolta o afacere de succes cu zero riscuri și cu ajutorul nostru permanent.
Beneficiile clienților Restart:
Comoditate de plată
Căutăm în permanență cele mai benefice soluții pentru clienții noștri. Suntem hotărâți să facem ca experiența ta cu noi să fie cea mai pozitivă, de aceea, plata facturilor de energie și gaz se pot efectua atât cu cardul cât și prin multe alte metode. Găsește metoda care ți se potrivește: modalități de plată.
Infrastructură modernă
Restart Energy este mai mult decât un furnizor ieftin de energie și gaz. Ne asigurăm ca tu să beneficiezi de cele mai bune condiții. De aceea, pregătim totul într-un singur loc, în contul tău de client. Intuitiv, clar și direct, aici vei avea toate informațiile de care ai nevoie în fiecare lună. Nu vei fi nevoit să te deplasezi.
Suport pentru clienți 24h
Știm că orice noutate aduce cu sine multe îndoieli și nesiguranță. De aceea, vrem să te ajutăm în acest nou proces de schimbare a furnizorilor de energie și gaz. Toate informațiile de care ai nevoie ți le putem proporționa prin e-mail sau la telefon. Orice problemă ai putea avea, oricând. Suntem la dispoziția ta.
Contorizare Wireless
Furnizarea energiei electrice acum are o nouă formă: contorizarea inteligentă. Contorul rămâne același, dar în plus, cu acest sistem vei putea vedea în timp real ceea ce consumi și sursele care consumă curent. Eficientizând consumul aparatelor care consumă o cantitate prea mare de curent electric, reduci prețul facturii cu adevărat!
Zero birocrație
Crezi că a venit momentul ca și în România să poți face toate demersurile de contractare a serviciilor și de achitare a facturilor online? Cu Restart Energy vei câștiga timp! În 5 minute afli oferta personalizată pentru tine și apoi îți va lua tot atât în fiecare lună pentru a plăti facturile de energie și gaz. Convinge-te și tu!
Preț competitiv
Vrei un furnizor ieftin de energie și gaz? Cu Restart Energy vei plăti mai puțin pentru un serviciu mai bun. La noi vei găsi toate prețurile în Lei, adaptate și gândite special pentru nevoile tale. Acum e simplu să economisești, indiferent dacă ești un consumator casnic sau persoană juridică! Vrem să te convingi, calculează oferta personalizată.
Portalul Clienți Restart Energy

Una dintre cele mai pozitive experiențe pe care le vei avea în calitate de client Restart Energy va fi portalul nostru pentru clienți, cu un design intuitiv sub formă de grafice și informații structurate și actualizat în permanență. Aici vei găsi toate datele de care ai nevoie pentru un control absolut asupra consumului de energie și gaz, al plăților și al datelor tehnice:

  • Perioada de consum
  • Consumul total pe luna curentă
  • Evoluția consumului în comparație cu luna precedentă
  • Totalul facturilor neachitate
  • Efectuarea plății cu cardul a facturii
  • Facturile emise
  • Date de facturare
  • Plățile efectuate
  • Vizualizarea consumului de energie în timp real cu ajutorul Contorului Wireless