Contorizare Wireless

Tehnologie contorizare wireless inteligenta

Aplicația Restart pentru
Android sau IOS

Acum în premieră în Europa , prin propria tehnologie de contorizare wireless, Restart Energy One pune la dispoziția clienților serviciul de vizualizare a consumului de curent în timp real pe platforma restartenergy.ro sau pe telefonul mobil descărcând aplicația Restart pentru Android sau IOS. Contoarele inteligente patentate Restart care se instalează în tabloul general fără modificări la contorul existent aparținând deoperatorul de distribuție transmit date despre consum și calitatea energiei electrice în timp real către serverul Restart iar dumneavoastră puteți vizualiza aceste date în timp real pe server sau pe telefon/tablet. În acest fel veți cunoaște în permanentă consumul și costul cu energia precum și consumatorii activi putând astfel să va eficientizați consumul.

Notificări către client

Totodată prin funcția de monitorizare și înregistrare a calității energiei electrice furnizate de operatorul de distribuție zonal respectiv tensiune, variații de tensiune și curent, frecvența , variații de freventa, harmonice, flickere, întreruperi , etc.. serverul nostru va putea emite automat notificări către client, operator de distribuție și către A.N.R.E. de fiecare dată când au loc abateri de la Standardul de Calitate a Energiei Electrică de care este responsabil Operatorul de Distribuție .

Grafice și date
despre consum

Aveți deasemenea acces la diverse grafice și date despre consumul istoric de energie și profilul de consum. Veți ști în permanentă dacă energia furnizată a fost sau nu înafara standardului legal și prin înregistrările păstrate pe serverul Restart la care aveți acces gratuit prin contul dumneavoastră de client veți putea solicită răspunderea legală a distribuitorului în cazul în care distribuitorul livrează energie sub standard iar echipamentele dumneavoastră electrice au fost afectate de acest lucru.

Contoarele Wireless Restart sunt dezvoltate de Restart Energy One pe parcursul a peste doi ani de cercetari. Ele au fost testate pentru siguranta in laborator si detin conformitate CE. Datorita prevederilor legale in vigoare, contoarele Restart nu pot fi folosite pentru facturare ci doar pentru estimarea consumului si a costului. Pentru facturare, Restart Energy One va folosi datele oficiale primite de la Operatorul Zonal al Retelei de Distributie.