Tehnologie contorizare wireless inteligenta

Aplicatia Restart pentru Android sau IOS
Acum in premiera in Europa, prin propria tehnologie de contorizare wireless, Restart Energy One pune la dispozitia clientilor serviciul de vizualizare a consumului de curent in timp real pe platforma restartenergy.ro sau pe telefonul mobil descarcand aplicatia Restart pentru Android sau IOS.
Contoarele inteligente patentate Restart care se instaleaza in tabloul general fara modificari la contorul existent apartinand operatorul de distributie transmit date despre consum si calitatea energiei electrice in timp real catre serverul Restart iar dvstr puteti vizualiza aceste date in timp real pe server sau pe telefon/tablet. In acest fel veti cunoaste in permanenta consumul si costul cu energia precum si consumatorii activi putand astfel sa va eficientizati consumul.
Notificari Catre Client
Totodata prin functia de monitorizare si inregistrare a calitatii energiei electrice furnizate de operatorul de distributie zonal respectiv tensiune,variatii de tensiune si curent, frecventa, variatii de freventa, harmonice, flickere, intreruperi, etc.. serverul nostru va putea emite automat notificari catre client, operator de distributie si catre A.N.R.E. de fiecare data cand au loc abateri de la Standardul de Calitate a Energiei Electrica de care este responsabil Operatorul de Distributie.
Grafice Si Date Despre Consum
Aveti deasemenea acces la diverse grafice si date despre consumul istoric de energie si profilul de consum. Veti sti in permanenta daca energia furnizata a fost sau nu inafara standardului legal si prin inregistrarile pastrate pe serverul Restart la care aveti acces gratuit prin contul dumneavoastra de client veti putea solicita raspunderea legala a distribuitorului in cazul in care distribuitorul livreaza energie sub standard iar echipamentele dumneavoastra electrice au fost afectate de acest lucru.

Contoarele Wireless Restart sunt dezvoltate de Restart Energy One pe parcursul a peste doi ani de cercetari. Ele au fost testate pentru siguranta in laborator si detin conformitate CE. Datorita prevederilor legale in vigoare, contoarele Restart nu pot fi folosite pentru facturare ci doar pentru estimarea consumului si a costului. Pentru facturare, Restart Energy One va folosi datele oficiale primite de la Operatorul Zonal al Retelei de Distributie.