Cauti cel mai bun pret la gaz?

pret gaz

Cauti cel mai bun pret gaz? Consumatorii de gaze au acum la dispozitie zeci de oferte mai avantajoase decat ofertele furnizorilor lor actuali. Conform unui studiu realizat de Asociatia Energia Inteligenta, exista deja 10 furnizori care ofera gaze naturale consumatorilor actuali, sub pretul ofertat de marii furnizori.

Incepand cu data de 1 iulie 2020, piata de gaze naturale pentru consumatorii casnici se liberalizeaza si consumatorii casnici care nu isi negociaza contractul cu furnizorul actual sau cu unul nou, vor primi gaze la pretul stabilit unilateral de la furnizorul sau actual.

Așadar, de la 1 iulie 2020, preturile pentru furnizarea gazelor naturale la clientii casnici nu vor mai fi reglementate de catre Autoritatea Natională de Reglementare in Domeniul Energiei (ANRE), acestea urmand a se forma liber pe piata, in functie de cerere si oferta. Este dreptul oricarui consumator casnic ca noul contract de furnizare sa fie incheiat cu oricare alt furnizor de gaze naturale de pe piata libera.

Restart Energy opereaza, dintotdeauna, preturi competitive, iar in acest moment, conform calculatorului ANRE, ne aflam in topul furnizorilor care ofera cel mai mic pret gaz. 

Ce trebuie sa stii despre schimbarea furnizorului la Restart Energy?

1) Schimbarea furnizorului este gratuita si este dreptul tau, prevazut prin lege.

2) Procesul de schimbare a furnizorului se realizeaza 100% online, cu ZERO timp pierdut si ZERO birocratie.

3) Totul este la un click distanta.

4) Nu se schimba contorul si nici operatorul retelei de distributie. Vei beneficia, in continuare, de aceleasi servicii de mentenanta si interventii.

De ce sa alegi Restart Energy?

Intotdeauna am facut eforturi sa fim aproape de clientii nostri si sa le oferim cea mai placuta experienta de furnizare.

  1. oferim suport non-stop, 24/7, prin ‘Serviciul de Urgenta Restart 24h’. Ai la dispozitie numere de telefon la care iti raspundem in permanenta si te ajutam in orice problema legata de distributie. p
  2. avem o echipa prietenoasa si profesionista in departamentul de Relatii Clienti, care raspunde in mai putin de 2 minute telefonic si pe chat si in mai putin de 24 ore la orice solicitare sau problema venita pe email. In plus, ne gasesti pe toate canalele online disponibile: Website, Facebook, Whatsapp, Telverde, Email.
  3. suntem transparenti si flexibili, asa ca prin portalul online Restart ai acces oricand la informatii despre consumul tau de energie si gaz
  4. iti poti gestiona contul 100% online. Poti plati factura online sau offline si ai la dispozitie 20 de modalitati de plata. 
  5. fara penalitati si fara garantii  pentru iesirea din contract in caz ca te razgandesti 
  6. donam profitul realizat in Banat in 2020 Spitalului de Boli Infectioase “Victor Babes” din Timisoara,  pentru sustinerea luptei anti COVID-19

Ofertele de gaz natural sunt deja pregatite pentru nevoile casei tale. Intra in contact cu noi si cere o oferta personalizata sau schimba furnizorul 100% online, fara batai de cap si stat la cozi.

Related Posts