Orange Money – noua modalitate de plata pentru clienții Restart Energy!

ORANGE_MONEY_LOGO_PORTRAIT_black_rgb-1

Începând cu luna August, toți clienții Restart Energy pot plăti facturile mai simplu prin intermediul Orange Money. Află ce presupune, cum te ajută în mod real și cum activezi această facilitate, în rândurile ce urmează.

Cum funcționează?

Totul se desfășoară doar pe telefon, care se transformă într-un portofel intelligent, gata să te ajute să eficientizezi plățile facturilor, transferul de bani.

Folosește aplicația mobilă sau meniul disponibil la *111#, dacă nu ai smartphone, ca să achiți facturile la utilități mai simplu ca oricând – fără să mai stai la cozi sau să mai depinzi de orarul furnizorului.

Simplu, aproape de tine și la sigur

Te-ai plictisit de cozi? De aparate care dau eroare sau parteneri departe de locuința ta? Acum totul e anulat, cu Orange Money nu mai depinzi de alții, plătești la orice oră dorești.

Facturile la energie au un prieten loial, gata să te ajute pe tine să plătești direct din mobil, din orice țară, cu un click și câteva date.

Deschiderea contului

Pentru a beneficia de această nouă modalitate de plată pentru facturile tale Restart Energy, trebuie să activezi propriul cont Orange Money, care nu presupune un abonament lunar sau perioadă contractuală.

Cont în 6 pași:

  1. Mergi în orice în magazin Orange cu buletinul de identitate. Descarcă Termenii și condițiile serviciului Orange Money, aici: https://www.orange.ro/money/assets/pdf/termeni-si-conditii.pdf
  2. Deschide un cont pe numărul tău de telefon, abonament sau cartelă PrePay
  3. Descarcă aplicația Orange Money, chiar din Google Apps sau Magazin Play sau accesează meniul dedicat prin apel la *111#
  4. Schimbă codul PIN inițial cu unul știut doar de tine, pentru un plus de protecție
  5. Trimite bani sau plătește facturile în deplină siguranță, folosind telefonul mobil. Vezi lista partenerilor Orange Money.
  6. Depui sau retragi bani oricând la partenerii Orange Money

Vezi chiar aici harta completă cu orașele partenere: https://www.orange.ro/money/unde-gasesc/index.html

Cum încarc contul Orange Money?

Pentru a distribui bani în contul tău Orange Money și să poți plăti facturile la curent și gaz către Restart Energy ai la dispoziție 3 modalități: aplicația mobilă Orange Money, online pe website sau în magazine.

Alimentarea contului cu cardul bancar, de pe telefon, prin aplicație: alegi  “alimentare cont” din meniul principal, tastezi suma ce vrei s-o incarci sau alegi dintre optiunile predefinite, completezi datele contului d epe care vrei sa transferi banii, tastezi parola 3D secure a cardului personal pentru un transfer in siguranta, la final primesti confirmarea transferului de bani ;I esti liber sa folosesti cum vrei banii din contul Orange Money .

Comisioanele contului Orange Money

La Restart Energy oferim intotdeauna o informare transparenta, pentru tu să știi de la început la ce să te aștepți și să nu ai parte de surprize neplăcute. Așadar, în lista de mai jos am inserat comisionul aferent fiecărei operațiuni disponibile prin Orange Money. Vei observa că doar la transfer sau retragere de bani se percepe o sumă suplimentară.

Liber la plăți sigure prin Orange Money

De acum, cu Restart Energy, ești fericitul posesor al abonamentelor la energie și gaz cu 20% mai ieftine, servicii de intervenție dedicate în locuință cu 25% reducere, consultanță, call-center, asistență către distribuitor pentru căderile de tensiune, cont de client, în curând contorizare wireless și aplicație dedicată testată în conformitate cu CE, suport 24h din 24 și plata rapidă în 12 modalități în peste 300 de puncte de plată.

Plătește cu încredere facturile prin Orange Money!

Nu ești client Restart?

În momentul în care ești convins și vrei să colaborezi cu furnizorul preferat, îl apelezi la numerele de telefon dedicate, la Restart Energy ai multiple opțiuni: Facebook messenger. Linia gratuită TelVerde: 0800 41 00 40 sau intri repede pe calculatorul online de ofertă la energie și gaz. Schimbarea furnizorului se poate efectua și de pe telefonul mobil intrând pe : restartenergy.ro în mai puțin de 5 minute. Furnizorul de energie online se va ocupa de toate demersurile, va procesa portarea de la vechiul furnizor fără niciun efort din partea ta.