Cere o oferta

de furnizare energie personalizată

Foloseste formularul de mai jos pentru a solicita o oferta personalizata de furnizare energie, in functie de nevoile tale de consum

Oferta de furnizare energie personalizata

Pentru consumatorii noncasnici care au un consum mediu lunar mai mare de 5 MWh, RESTART ENERGY elaboreaza oferte personalizate de energie, astfel incat consumatorul sa aiba parte exact de ceea ce are nevoie. Pentru un consum mediu lunar mai mic de 5000 kWh, calculează oferta personalizată online.

După ce completezi formularul alaturat, specialistii RESTART vor elabora oferta de energie si o vor transmite la adresa de e-mail indicata. Iti stam la dispozitie pentru orice intrebari sau nelămuriri.

Judet(e) loc(uri) de consum

Nivel de tensiune in punctul de racordare

Incarca o factura recenta de energie

Sunt de acord cu stocarea și prelucrarea datelor mele de catre RESTART ENERGY ONE SRL.

Sunt de acord să primesc ofertele comerciale ale RESTART ENERGY ONE prin e-mail / SMS și am înțeles că datele mele personale vor fi utilizate în scopuri legate de marketing, promovare, comercializare și corelative (inclusiv măsurarea gradului de multumire fata de serviciile RESTART), în conformitate cu Politica RESTART de protecție a datelor.

Sunt de acord să primesc oferte comerciale de la partenerii RESTART ENERGY ONE prin e-mail / SMS și am înțeles că RESTART ENERGY ONE doar va transfera datele mele personale către partenerii săi în conformitate cu Politica RESTART de protecție a datelor personale. Mai departe, datele personale vor fi prelucrate de acești parteneri în scopuri de marketing, promovare, comercializare și corelative în baza propriilor politici de confidențialitate

Politica de confidențialitate