Parteneri

Economisești și ai beneficii exclusive

Restart Energy- Partener Național myWorld

Restart Energy a devenit partener comercial pentru furnizare energie pe plan național al rețelei myWorld începând cu decembrie 2015, iar din februarie 2016 și pentru furnizare gaz natural.

Ce este myWorld?

myWorld a fost înființată în anul 2003 și activează ca Shopping Community pentru consumatori și program de fidelizare a clienților pentru partenerii comerciali myWorld, în 46 de piețe din întreaga lume, în diverse branșe, numărând aproximativ 1000 de angajați. Cei peste 4.5 milioane de membri primesc avantaje exclusive la cumpărături – de exemplu bani înapoi la fiecare cumpărătură, precum și Shopping Points – în timp ce partenerii comerciali atrag noi clienți fideli prin oferirea acestor avantaje speciale.

Ce beneficii aduce acest parteneriat clienților Restart Energy?

În acest fel, clienții Restart care sunt și membrii myWorld, vor primi bani înapoi din costurile facturilor de gaz și ale abonamentelor de energie. Aceste sume li se vor abona periodic în contul curent, Procesul este simplu și gratuit pentru toți membrii myWorld.

Membrii myWorld care doresc să afle detalii despre cum pot să beneficieze de avantajele și prețurile promoționale Restart, pot să acceseze pagina noastră de pe site-ul myWorld  urmând acest link. Poți deveni membru myWorld în orice moment. Este complet gratuit și îți va aduce multiple beneficii.

Pentru a putea beneficia de avantajele parteneriatului cu myWorld, este obligatorie semnarea contractului de energie, gaz sau produse petroliere direct cu compania Restart Energy și nu prin intermediul altor parteneri cu care compania colaborează. Codul myWorld se va completa în cererea de încheiere a contractului.