Scroll Top

De ce să alegi kit-urile solare de la Restart Energy?

Restart Energy kit panouri solare (2)

Înainte de orice investiție majoră, trebuie să iei în considerare cât mai multe aspecte ale produsului sau serviciului dorit. În acest articol, vom explora beneficiile aduse de kit-urile solare Restart Energy, pentru a te ajuta să te informezi corect despre potențialul sistemelor noastre.

  • În primul rând, ai totul într-un singur loc.

Kit-urile conțin toate componentele necesare montării unui sistem fotovoltaic – panouri solare de înaltă calitate, invertoare, structuri de montat, accesorii, astfel încât procesul să fie cât mai eficient din punct de vedere al timpului tău.

Prin utilizarea panourilor Restart Energy, faci o alegere ecologică de calitate care reduce amprenta de carbon și protejează mediul înconjurător.

  • Oferim suport de specialitate.

Echipa noastră de experți este alături de tine la alegerea kit-ului potrivit, precum și în etapele ulterioare de proiectare, instalare și mentenanță.

Kit-urile solare

  • Este o investiție cu amortizare rapidă.

Investiția inițială este recuperată în doar 3-5 ani. După aceea, ai parte doar de beneficii timp de 20-25 de ani, pe care să le valorizezi după propriul plac.

  • Produsele vin însoțite de cele mai bune garanții.

Componentele sistemului tău fotovolatic au randamentul și durabilitatea ridicate, fiind acoperite de garanții gândite să te protejeze. Panourile au o garanție de performanță de 25 de ani, invertoarele au garanții între 5 și 10 ani, modulele de baterii ajung la o garanție de 5 ani, iar structurile metalice au o garanție de 10 ani împotriva coroziunii și acțiunii greutății. Toate componentele sunt acoperite de garanția suplimentară a instalatorului pe o perioadă de 2 ani de la punerea în funcțiune.

  • Suport online și instalare profesionistă.

Tool-ul de pe site îți evaluează nevoia energetică și dimensiunea sistemului potrivit. Apoi, montajul este realizat de echipe acreditate, direct la tine acasă. De reținut este faptul că personalul de mentenanță îți stă la dispoziție pe toată durata de viață a instalației.

Așadar, ia-ți timpul necesar pentru a-ți face toate calculele și apoi contactează-ne pentru a intra în posesia kit-ului tău solar de la Restart Energy.