Scroll Top

Beneficiezi de Benefit Online, fii binevenit!

benefitblog-2

Te duci cu mare drag la serviciu, faci parte din categoria aceea de oameni asezati si impacati, care si-au descoperit abilitatile si locul in care le pot manifesta spre folosul comunitatii. Lucrurile merg bine cand esti tu in preajma si angajatorul tau este multumit sa te aiba la locul de munca. Esti omul potrivit la locul potrivit.

Nu esti din intamplare nici pe aceasta pagina. Esti curios de orice noutate si stii bine sa anticipezi lucrurile. Compania la care esti angajat este una din companiile partener Benefit Online, asta inseamna ca este o companie care isi respecta angajatii si care stie deja ca fiecare dintre ei se bucura de asigurarea indeplinirii unor nevoi personalizate. 

Relevant pentru tine, relevant pentru oricine.

Ceea ce e relevant pentru tine, nu este  de obicei pentru oricine! Cu toate astea, pentru ca Benefit Online a castigat deja increderea a sute de companii, care au in subordine mii de angajati, creste probabilitatea ca tu sa fii printre cei ce pot beneficia de acest parteneriat. 

Asadar, esti angajat la una din companiile aflate in parteneriat cu Benefit Online? Afla ca fiecare angajator vine cu propunerea pachetului de beneficii pentru angajati. Tu, angajatul, poti alege din sute de furnizori, pachetul ce ti se potriveste sau de care ai mai multa nevoie.

Start la Restart!

Restart Energy este din nou in fruntea clasamentului, fiind primul  furnizor de pe piata libera care ofera  acum companiilor din Romania, partenere Benefit Online,  posibilitatea sa isi rasplateasca angajații cu preturi reduse si carduri cadou la energie verde si gazele naturale.

Ce trebuie sa faci? Suntem aici sa te insotim in acest parcurs.

  1. Intri pe platforma Benefit online. Te loghezi cu mailul de serviciu.
  2. Te afli acum in magazinul Benefit. Te uiti in „buzunar”, in pagina, stanga sus  si vei afla soldul de care dispui. 
  3. Acum ca stii cat poti cheltui, cauta magazinul  cu oferta pentru care ai venit. In dreapta sus, in spatiul pentru cautare introduci Restart Energy.
  4. Ai acum in fata ochilor catalogul ofertelor furnizorului pe care il cautai.
  5. Vizualizeaza bine, atat ofertele la energie electrica, cat si la gaze naturale, apoi selecteaza  cardul de care vrei sa beneficiezi.
  6. Cardul il deschizi cu un click si esti informat in detaliu de tot ceea ce trebuie sa stii:
  • beneficiezi de 10% discount;
  • termenul de valabilitate al voucherului este de 60 de zile;
  • voucherul nu este transmisibil.

7 Te-ai convins, adaugi produsul in cos, finalizezi comanda si vei primi imediat un email de confirmare, care, bineinteles, va contine voucherul cumparat.

8 Vei fi contactat de un reprezentant Restart Energy in cel mult doua zile si atunci vei putea sa valorifici achizitia voucherului din dotare. 

Asadar, intra pe Benefit Online si alege cardurile cadou potrivite pentru tine. Schimbarea furnizorului se intampla in cele mai favorabile conditii.

La Restart Energy sunt simplificate in fiecare zi modalitatile de prestari servicii, avem o intreaga echipa care lucreaza pentru tine. Este de inteles ca vrei sa coci prajituri, sa impodobesti bardul sau sa impachetezi ultimele cadouri. Nu te punem pe drumuri, si nu-ti dam hartii de completat! Din confortul casei tale se intampla  orice schimbare, atat la energie electrica si energie verde, cat si la gazele naturale.

Anul care  aproape s-a incheiat a adus cu el o serie de schimbari majore, putine dintre ele ne-au placut, dar fortati de imprejurari ne-am obisnuit oarecum! Nu la fel stau lucrurile si cu furnizorii! Nu te baza pe obisnuinta! Prinde ocazia si beneficiaza de schimbarea pe care o poti hotari tu! Compania la care lucrezi se bucura de serviciile tale, bucura-te si tu de ale ei! Nu aduce anul, ce aduce Restart Energy prin Benefit Online!