Procedura de schimbare a furnizorului de gaze naturale

procedura de schimbare a furnizorului de gaze naturale

Situatii problematice intalnim la tot pasul, ne-am dori sa fie putin mai sporadice, dar din pacate sunt „chestiuni arzatoare la ordinea zilei”! Orice problema sau inconvenienta are nevoie de o procedura de rezolvare, sau altfel spus, procedura este metoda de rezolvare a unei situatii problematice. Procedura de schimbare a furnizorului de gaze naturale este o preocupare adecvata sezonului, adica la ordinea zilei!

Procedura de schimbare a furnizorului de gaze naturale cuprinde cateva etape, care duc la rezolvarea rapida a acestei „chestiuni arzatoare” in prag de iarna.

Mai arzator ca oricand e si faptul ca daca schimbi furnizorul acum, vei beneficia de unul dintre cele mai bune preturi la gaz natural de pe piata. Nu e momentul sa mai stai pe ganduri. Chiar a venit momentul sa actionezi!

Asadar, cat poate fi totusi de complicata treaba aceasta?

La Restart Energy suntem preocupati  sa gasim o rezolvare rapida si eficienta! Iti oferim posibilitatea sa primesti o oferta pe masura ta. Haide sa parcurgem pasii impreuna! 

Intra in aplicatie si testeaza daca iti vine bine propunerea noastra, apoi, daca iti place oferta, trebuie doar sa treci la urmatorul pas, totul se face online.

  1. Nu, nu-ti vom cere date personale pentru oferta! E necesar sa treci doar localitatea si sa optezi pentru schimbarea pe care doresti sa o faci. Fie ca e vorba de energie electrica, fie ca e vorba de gaze naturale, sau chiar ambele, procedura este la fel de simpla.
  2. Alegi cu aproximatie consumul lunar. Poate nu prea gandesti in termeni de MWh, dar cel putin stii cate camere are casa, sau apartamentul in care locuiesti. Vei regasi apasand pe sageata tot felul optiuni si descrieri in detaliu, pe intelesul oricui. Bifezi ceea ce ti se potriveste si treci la pasul urmator! 
  3. Continua calcularea ofertei. Acum ti se deschide pe ecran o paleta colorata de optiuni. Mai precis trei: Gaz Fix, Gaz Go, Gaz Go Online.

Cu Gaz Fix optezi pentru o suma fixa, luna de luna, fara sa-ti bati capul cu citirea indexului. 

Cu Gaz Go alegi sa transmiti indexul lunar si achiti exact cat consumi.

La Gaz Go Online mai optezi in plus pentru factura disponibila exclusiv online. E necesar  sa mai precizam ca pe langa faptul ca pretul scade, contribui si la protejarea mediului inconjurator!  

4 Pasul urmator iti reaminteste clar pentru ce ai optat. Pe langa faptul ca acum stii negru pe alb cat platesti si cat economisesti, vei zambi cu siguranta la enumerarea facilitatilor de care dispui, toate incluse in pret!

Restart Energy este un furnizor flexibil, ofera suport 24/7 si promite ca orice solicitare va fi abordata si rezolvata in cel mai scurt timp posibil. Nu-ti place sa umbli cu hartii? Poti beneficia de  posibilitatea platii facturi online si de un cont personal pe portal, unde poti verifica la orice ora consumul tau la gaz sau energie electrica.

Ai uitat ceva sau te-ai razgandit in privinta abonamentului initial? Ai posibilitatea dand  click pe “pasul anterior”  sa o iei de la capat sau pur si simplu sa modifici ceva. Recomandam testarea tuturor ofertelor inainte de a alege una! Probeaza si oferta noastra Energie + Gaz pentru un plus de economie!

Nu avem indoieli ca ai parcurs cu usurinta fiecare pas, nu uita insa ca procedura de schimbare a furnizorului de gaze naturale implica si schimbarea efectiva si semnarea contractului, mai ai putin si gata!

5 Ultimul pas, si cel mai important, singurul care poate modifica ceva real  se regaseste in butonul rosu ,,Schimba furnizorul acum”. Nu te speria, nu vei ramane singur. Apasa cu incredere butonul si te vom ghida!

Poate ai pornit cu ideea ca procedura de schimbare a furnizorului de gaze naturale este o chestiune complicata. Vei afla pe pielea ta ca nu e asa. Pe scurt: ceri oferta urmand pasii de mai sus, inchei contractul exclusiv online, fara urma de birocratie si categoric fara deplasari! Restart Energy se  va ocupa apoi sa  nu regreti alegerea!

Instalatia ramane aceeasi, tu doar economisesti si ai acces la noi 24h din 24 pentru orice intreruperi si avarii. Noi ne ocupam sa contactam persoanele responsabile pentru solutionarea oricarei probleme pe care o poti intampina.

Procedura de schimbare a furnizorului de gaze naturale se incheie cu semnarea contractului. Cu alte cuvinte: tu ti-ai terminat treaba, de aici ne ocupam noi!