Ai energia sa fii ce-ti doresti

energia-sa-devii-schimba-furnizorul

Cand suntem copii, ni se spune ca putem fi orice visam si ne concentram toata energia pe aceste visuri. Printese, eroi, capitani de corabie sau regi intelepti. Dar pe masura ce avansam in varsta, visele noastre parca incep sa se intunece, ca si cum ar fi stins cineva lumina. Sau poate a slabit becul, cine stie? In fine, clar e ca adulti fiind, visele noastre se schimba radical – dusi sunt printii si eroinele de odinioara, iar visele noastre au devenit… banale. Ancorate intr-un prezent ce nu-i tocmai spectaculos.

Ei bine, ar cam fi momentul sa schimbam asta. Sa ne intoarcem la visele copilariei acum, cat suntem inca tineri si avem puterea, si mai ales energia, de a le realiza. Dar cine are timp de dragoni si magie cand vine acasa si gaseste factura la lumina pe masa, proprietarul suna sa-l informeze ca n-a platit chiria, iar costul la benzina iar a crescut?

Si desi nu putem face nimic (din pacate) in privinta ultimelor doua, te putem ajuta cu prima problema, anume factura la lumina. La Restart Energy, credem ca nu ar trebui sa platesti o mana si-un picior pe un serviciu de baza. Nici n-ar trebui sa astepti o suta de ani la coada sau la telefon, incercand sa rezolvi o problema banala. 

De aceea, echipa noastra de Relatii Clienti lucreaza 24 din 24, si iti sta la dispozitie atat la telefon, cat si in mediul online. Da, Messenger, Whatsapp, e-mail, portal de chat – suntem peste tot.

Cat despre factura, abonamentele noastre sunt proiectate in asa fel incat tu sa platesti o suma convenabila si potrivita serviciilor primite. Cu abonamentul EnergyGo, de exemplu, platesti exact cat ai consumat si ne poti furniza toate informatiile necesare direct prin aplicatia Restart Energy de pe telefonul mobil. 

Nu-ti surade? Nu-i problema. Cu abonamentul EnergyFix, platesti o suma fixa (stabilita in functie de consumul mediu al locuintei tale, precum si de factori cum ar fi zona in care locuiesti), actualizata la fiecare 6 luni. Astfel nu mai stai cu griji ca nu-ti ajunge salariul pentru toate facturile luna asta.

Mai putine griji

Stim ca nu e mult, dar eliminarea unei singure griji (cum e factura de energie) te aduce cu un pas mai aproape de acea stare de visare care-ti venea atat de usor in copilarie. In loc sa te gandesti la facturi si alte datorii plictisitoare „de adult”, nu ai prefera mai degraba sa te vezi erou? Sa ai energia sa rapui un dragon sau sa devii un magician prestigios?

Da, cu abonamentele Restart Energy, ne-am propus sa aprindem lumina in visele copilariei tale, sa schimbam becul cu unul mai puternic, ca tu sa te poti lasa purtat de vise si fantezii inca o data. Cat visezi ar trebui sa fie direct proportional cu cat muncesti, nu invers, pentru ca doar asa te mentii fericit si creativ.
Te mai retinem un moment de la aventura ce te asteapta, ca sa te invitam sa ne contactezi pentru o oferta personalizata pe nevoile tale. Dureaza doar cateva minute, apoi esti liber sa fii ce-ti doresti cu adevarat!