Timpuri noi, energie noua

energie noua

De unde vine energia noastra? 

Noi romanii purtam in spate o mostenire ingrijoratoare. Mergem la doctor doar cand durearea e prea greu de suportat, schimbam masina doar cand nu mai exista varianta de reparat, ne schimbăm locul de munca doar cand postul e desfiintat. Avem nevoie de un suflu de energie noua.

Suntem un popor conformist, devenim repede confortabili in situatii in care de fapt nu suntem avantajati. Ne opunem schimbarii, pentru ca aceasta inseamna un pas inspre necunoscut, dar mai ales pentru ca implica efort constient. 

Un popor curajos nu merge in jos

Tot noi romanii mai avem o trasatura comuna: curajul. Suntem luptatori si dam dovada de curaj cand descoperim in sfarsit ca a venit momentul luptei!

Pandemia de azi, in ciuda faptului ca ne tine inchisi, scoate pe de alta parte la iveala instinctul nostru de supravietuire! Ne redescoperim ca neam! Ne redescoperim umani, deschisi, mai usor adaptabili, mai putin impotrivitori si mai atenti la oranduirea prioritatilor.

Ne redescoperim mai puțin egoisti si mai dispusi sa impartasim vestile bune, cele rele au fost destule! Suntem inchisi in case, dar ne deschidem unii spre ceilalti! Ne deschidem spre nou, spre schimbare, spre mai bine! 

Schimbarea inseamna crestere

Stim bine ca specia cea mai  predispusa la supravietuire, nu este cea mai puternica, nici cea mai inteligenta, ci este specia care se adapteaza cel mai usor la conditiile de mediu. De cele mai multe ori inteligenta presupune sa stii cand a venit momentul schimbarii. Copilul trece prin mai multe stadii pana la varsta maturitatii, toate presupun adaptare, crestere. Sa fim prin urmare oameni mari cu decizii responsabile, neinfricati, mereu in schimbare!

Moștenitori ai curajului

Sa ne bucuram dar de curajul pe care il mostenim, sa iesim din starea de nepasare si sa indraznim sa facem cel putin o schimbare! Cum spuneam, o energie noua.

Aici intervenim noi. La Restart Energy, dispunem de o echipa eficienta, usor adaptabila nevoilor tale, gata non-stop sa-ti vină in ajutor.

Nu astepta sa te suprinda din nou facturile din  iarna asta, cel mai probabil vei petrece mult timp acasa. Solicita o oferta personalizata si beneficiaza de unul dintre cele mai bune preturi la gaz. Te asiguram ca nu-ti va  mai fi teama de schimbare. Fie că ți se potrivește un abonament fix lunar, sau vrei  să plătești exact cât consumi, noi promitem sa ne adaptăm cerințelor tale. Schimbarea e binevenită pentru fiecare!

Fii promotorul schimbării, apoi împărtașește veștile bune cu prietenii si castiga 25 de lei la fiecare recomandare! In plus, in momentul in care te portezi la noi, primesti automat 50 kWh cadou si un set de 3 becuri LED Philips.

Schimbare in bine, schimbare fara efort

Cu abonamentele Restart Energy schimbarea furnizorului vine natural și fără efort. După alegerea abonamentului potrivit poți  face schimbarea înpași, în 5 minute online. Cere oferta care îți aduce un plus de avantaj.

Nu ramane inchis in prejudecati, indrazneste, fa pasul, urca o treapta mai sus. Niciodata nu a fost mai simplu ca acum sa te informezi si sa-ti faci viata mai usoara. Schimba ingrijorarea pe curaj, schimba plafonarea din trecut pe un viitor in care ai incredere, o energie noua!

Related Posts