Scroll Top

Energie verde și gaze naturale sub formă de carduri cadou pentru angajații a peste 300 de companii

restart-energy-benefit-online

Restart Energy este primul și singurul furnizor de pe piața liberă care permite acum companiilor din România, partenere BenefitOnline, să își recompenseze angajații în energie verde și gaze naturale, sub formă de carduri cadou, cu prețuri reduse.

BenefitOnline funcționează ca un magazin online în care angajații a peste 300 de companii din țară au acces la cea mai variată gamă de beneficii flexibile, în limita bugetului setat de angajator. BenefitOnline aduce în piața românească o soluție unică prin care oferă posibilitatea tuturor angajaților sa aibă acces doar la beneficiile relevante pentru ei, permițându-le să și le gestioneze singuri, direct online.

În sezonul de iarnă, când toate costurile se măresc, Restart Energy le oferă consumatorilor posibilitatea să aleagă valori diferite de carduri cadou, toate cu reducere și cu bonus în kilowați inclus. După achiziționarea cardurilor cadou, procesul de schimbare a furnizorului este unul simplu, scurt și intuitiv și se desfășoară 100% online, pe site-ul companiei, restartenergy.ro, fără birocrație, fără deplasări și fără garanții. 

“Noi, Restart Energy, dorim să fim prietenul clienților și căutăm să le oferim un sentiment de confort și siguranță.  De aceea, creăm în permanență produse cât mai aproape de nevoile lor, prin care îi ajutăm să economisească timp și bani, dar totuși să beneficieze de cea mai plăcută experiență de furnizare. Cardurile cadou de energie și gaz sunt o inovație pe piața din România și sunt concepute să aducă o economie reală, mai ales într-un sezon care presupune costuri ridicate la facturile de utilități. declară Armand Doru Domuța, CEO Restart Energy.

Restart Energy a luat naştere din dorinţa de a pune bazele unei companii transparente de furnizare, care oferă clienţilor energie verde şi gaz la un preţ preferenţial, dar și servicii de calitate, create și axate pe nevoile clienților, toate fără birocraţie. Satisfacţia consumatorului este scopul principal al companiei, care, pe lângă ofertele competitive, are ca misiune să ofere cea mai plăcută experiență de furnizare. 

Împreună cu ofertele promoționale și prețurile competitive la energie și gaz, Restart Energy oferă și o serie de beneficii, toate orientate spre a oferi siguranță clientului, în relația contractuală:

  • suport non-stop, 24/7, prin ‘Serviciul de Urgență Restart 24h’. Echipa Restart Energy răspunde în permanență pentru orice problemă legată de distribuție;
  • pentru alt tip de solicitări, departamentul de Relații Clienți răspunde în mai puțin de 2 minute telefonic și pe chat și în mai puțin de 24 ore la orice problema venită pe email. În plus, sunt disponibili pe toate canalele online: chat website, Facebook Messenger, Whatsapp, Telverde, telefon, email;
  • transparență și flexibilitate, prin portalul online Restart, care oferă acces oricând la informații despre consumul de energie si gaz al clienților;
  • gestionarea contului de client 100% online. Se poate plăti factura online în peste 20 de modalități, inclusiv fără autentificare în cont;
  • nu aplică penalități și garanții pentru ieșirea din contract, în caz că te răzgândești.

Despre Restart Energy

Restart Energy este un furnizor național și independent de energie electrică și gaze naturale pentru locuințe și companii, cu capital 100% românesc, înființat în Timișoara, în timpul perioadei de liberalizare a acestui sector în România. 

Restart Energy a devenit un furnizor de încredere pentru 30,000 de clienți casnici, 5,000 de companii, cu peste 500 de milioane kWh furnizați, ca o consecință a faptului ca a fost prima companie de pe piața românească ce a oferit posibilitatea de schimbare a furnizorului online, fără birocrație.

Restart Energy a fost dintotdeauna o companie inovatoare și atentă la nevoile reale ale consumatorilor din România, desfășurând, de-a lungul timpului, o serie de premiere, printre care se regăsesc:

    • prima companie din România care a introdus posibilitatea alegerii unui nou furnizor exclusiv online, fără birocrație;
    • prima companie de energie din România care a obținut un record mondial Guiness prin inițiativa de responsabilitate socială “Electric Tour” – cea mai lungă distanță parcursă cu o mașină electrică, pe teritoriul unei țări (detalii pe www.electrictour.ro);
  • primul furnizor național care a funcționat de la înființare printr-un sistem de franciză, sistem care a acordat șansa multor firme locale să își diversifice serviciile, să creeze locuri noi de muncă și să își păstreze competitivitatea pe plan regional.

 

Despre BenefitOnline

BenefitOnline, o companie Edenred, este platforma cu cele mai multe beneficii extra salariale pentru angajații din România, care oferă companiilor un flux complet pentru administrarea, raportarea și integrarea în contabilitate și salarizare a beneficiilor acordate angajaților, eficientizând politica de resurse umane și susținând angajatorii pe o piață a muncii extrem de competitivă.