Scroll Top

Armand Domuța, CEO al Restart Energy, a primit premiul „100 tineri manageri de top” oferit de Business Magazin

Înțelegerea importanței leadership-ului și practicarea acestuia este cheia tuturor rezultatelor excelente în business. În aceste timpuri complicate, sărbătorim și mai mult poveștile de succes în afaceri, ne dorim să auzim vești bune și ne bucurăm din plin de ele. Cei care fac posibilă atingerea țelurilor unei companii și a tuturor celor care formează parte din aceasta sunt acei CEO și manageri dedicați, concentrați pe muncă și cu o strategie puternică.

Din acest motiv, trebuie să ne amintim periodic să îi felicităm pe toți liderii și managerii care au obținut rezultate extraordinare, în special atunci când crează noi căi de dezvoltare și un viitor mai bun pentru noi toți. Trebuie să le oferim o voce mai mare și mai puternică și să le transmitem că munca lor este cu adevărat apreciată.

Armand Doru Domuța, CEO al Restart Energy, a primit din partea revistei Business Magazin premiul „100 tineri manageri de top” în cadrul unei gale care a avut loc joi, 29 octombrie. Această ceremonie a fost cu adevărat inspirațională, cu atât mai mult cu cât, fiecare lider, manager sau CEO dintre cei nominalizați și premiați au transmis un mesaj de încurajare și sfaturi pentru toți participanții.

Fiind premiat între primii 10 din „100 tineri manageri de top”, Armand a împărtășit viziunea și gândurile lui cu privire la rezultatele obținute până acum.

„Sunt onorat să primesc acest premiu. Nu pot să îmi asum, în totalitate, meritul pentru el, pentru că a fost în mod clar o muncă în echipă. Cred că nu poți construi o companie fără curaj și echilibru. Trebuie să construiești în jurul oamenilor și în jurul valorii adăugate pe care compania o creează în viața oamenilor. Părerea mea este că elementele necesare pentru succes sunt să identifici valoarea adăugată a companiei tale și capacitatea de a atrage și a lucra cu oameni inteligenți, talentați și de încredere. Planul meu pentru Restart Energy pentru următorii 5 ani este să dezvoltăm compania pentru a deveni unul dintre top 3 furnizori de energie și gaz din România.”

Gala Business Magazin este un eveniment anual în care este recunoscută și premiată munca managerilor companiilor din România. Acesta este evenimentul cu numărul 15 organizat de revista Business Magazin. S-au oferit în total 24 de premii, dintre care 10 au fost acordate primilor 10 câștigători ai premiului „100 tineri manageri de top”.

Business Magazin este revista care prezintă într-un mod clar și accesibil evenimentele importante de business din România și din lume. Încă de acum 15 ani, toate evenimentele care au impact asupra domeniului economiei și business-ului românești sunt reflectate în analizele revistei, iar premiile primite în acești ani reprezintă recunoașterea valorii brandului Business Magazin.