Scroll Top

Uniți reușim – Donăm profitul obținut în Banat pentru lupta împotriva Covid-19

slider-donatie-bg4

Furnizor de energie electrica si gaze naturale din Timisoara  doneaza tot profitul realizat in Banat pentru  lupta impotriva epidemiei COVID-19

 

Timisoara, 19 martie – Restart Energy, furnizor roman de energie electrica si gaze naturale pentru societati comerciale si locuinte, se afla printre primele companii din Banat care raspund imediat pozitiv apelului de a sprijini activitatea Spitalului de Boli Infectioase “Victor Babes” din Timisoara, in lupta impotriva epidemiei cu virusul Covid-19.

Initiativa si decizia de implicare apartine antreprenorului Armand Doru Domuta, care, de-a lungul timpului, a sprijinit domenii ca sanatatea, educatia si mediul inconjurator și, in anul 2014, a contribuit la reabilitarea si modernizarea Salonului Elias din Maternitatea Bega din Timisoara.

Credem cu tarie ca acesta este un moment critic, in care orice implicare salveaza vieti. Ne dorim sa sprijinim, cu tot ce putem, medicii si personalul medical, deoarece ei lupta in linia intai zilele acestea, si isi pun in pericol propria sanatate si siguranta pentru noi, toti ceilalti. Asadar, am hotarat sa donam tot profitul realizat in Banat, de la inceputul anului, cat si pe toata perioada crizei actuale, catre Spitalul de Boli Infectioase “Victor Babes” din Timisoara, in scopul achizitiei de consumabile si echipamente necesare ingrijirii pacientilor internati, pentru dotarea cu echipamente de protectie a medicilor si pentru programe de limitare a epidemiei Covid-19. Estimam ca valoarea totala a donatiei pentru anul 2020 sa se ridice la aproximativ 50,000 euro si speram ca modelul nostru de implicare să fie preluat si de alti antreprenori si de cat mai multe companii, pentru ca doar uniti reusim sa trecem peste aceasta provocare.” a declarat Armand Doru Domuta, director Restart Energy.

Totodata, incepand cu data de 16 martie, Restart Energy a creat o linie telefonica speciala prin care clientii din Timisoara si zonele limitrofe, aflati in autoizolare, pot solicita plata facturii la domiciliu, iar persoanele varstnice pot solicita sprijin in realizarea cumparaturilor de alimente sau medicamente.
 

 

Despre Restart Energy

Restart Energy este un furnizor national si independent de energie electrica si gaze naturale pentru locuinte si companii, cu 100% capital romanesc, infiintat in Timisoara, in timpul perioadei de liberalizare a acestui sector in Romania.

Pentru mai multi ani la rand, a fost furnizorul cu cea mai mare rata de crestere din Romania. Impreuna cu serviciile de furnizare, Restart Energy ofera acces si la platforma Restart Energy Democracy, o platforma care permite schimburile directe de energie intre producatori si consumatori.
Restart Energy a fost dintotdeauna o companie orientata spre oameni si atenta la nevoile reale ale consumatorilor din Romania, desfasurand, de-a lungul timpului, o serie de premiere, printre care se regasesc:

  • Prima companie din Romania care a introdus posibilitatea de a alege un nou furnizor exclusiv online;
  • Prima companie de energie din Romania care a reusit stabilirea unui record mondial prin initiativa Electric Tour – cea mai lunga distanță parcursă cu o masina electrica, pe teritoriul unei tari (detalii pe www.electrictour.ro);
  • Prima companie de furnizare pentru care apropierea de client s-a tradus prin crearea unei platforme de schimburi directe intre producatorii si consumatorii de energie regenerabila, care va fi disponibila in peste 35 de tari (o premiera pentru sectorul global de energie);
  • Primul furnizor national care a functionat de la infiintare printr-un sistem de franciza, sistem care a acordat sansa multor firme locale sa isi diversifice serviciile, sa creeze locuri noi de munca si sa isi pastreze competitivitatea pe plan regional.

 

Contact PR:

Andreea Petrica

[email protected]

0743.50.89.88