Scroll Top

Merita sa iti schimbi furnizorul de energie in 2020?

furnizorul de energie

Nu mai este de mult un secret faptul ca, odata cu liberalizarea pietei, acum iti poti alege furnizorul de energie electrica, in functie de nevoile tale. Cu toate acestea, foarte multi consumatori din Romania inca ezita sa o faca, motivele fiind diverse. Lipsa de informare sau de incredere, fiind vorba de noi furnizori, sau lipsa de timp, mai ales.

Dar este momentul ca toate aceste motive sa apartina de domeniul trecutului, fapt pentru care am decis sa iti prezentam cateva dintre cele mai importante argumente in favoarea schimbarii furnizorului de energie electrica. Si, evident, de ce Restart Energy ar trebui sa fie prima ta alegere. 

 

Da, merita. Pentru ca se poate si fara sa stai la cozi infernale. 

La fel ca tine, credem ca timpul este una dintre cele mai pretioase, dar si limitate, resurse din ziua de astazi. Si acesta este exact unul dintre motivele pentru care inca nu ti-ai schimbat furnizorul.

Noi credem ca toate acestea ar trebui sa se schimbe. De aceea la Restart Energy totul dureaza mai putin de 5 minute: completezi formularul de pe site-ul nostru si… asta e tot. Ne ocupam noi mai departe si tu poti sa te ocupi de lucrurile care conteaza cu adevarat pentru tine. Furnizorul de energie este important, daca alegi intelept vei vedea ca se poate si fara cozi, fara timp pierdut. 

Da, merita. Pentru ca se poate si fara sa astepti cu orele la telefon, fara sa fi bagat in seama

Cunoastem cu totii acele momente in care suntem pusi sa asteptam pentru a intra in legatura cu un operator, pentru a obtine informatii suplimentare sau pentru a lamuri unele aspecte. Doar ca, in multe cazuri, aceasta asteptare devine mult prea lunga. Furnizorul de energie trebuie sa te ajute sa economisesti timp, nu sa il pierzi.

La Restart Energy suntem alaturi de tine, 24/7. Departamentul nostru de suport este disponibil la orice ora, pentru deranjamente sau urgente, oferindu-ti raspunsurile solitictate in mai putin de 3 minute, indiferent de canalul prin intermediul caruia alegi sa ne contactezi.

 

Da, merita. Pentru ca se poate si sa primesti toate informatiile de care ai nevoie. 

Un furnizor de energie modern, care isi respecta clientul, reuseste sa comunice cu el intr-un mod eficient si clar. Restart Energy isi imbunatateste in mod constant felul de a tine legatura cu tine, prin intermediul contului de client – si nu numai – in care gasesti toate informatiile de care ai nevoie, de la consum, facturi si orice altceva ai nevoie sa stii. 

Credeam ca acesta este cel mai potrivit mod de abordare a relatiei furnizor-client pentru ca doar oferind transparenta completa reusim sa iti castigam increderea. 

 

Da, merita. Pentru ca si tu meriti servicii de cea mai inalta calitate. 

La Restart Energy, clientul este si va fi pe primul loc. De aceea misiunea noastra va ramane mereu una singura: oferirea celei mai bune experiente de furnizare de energie. Rapid, modern, 100% transparent.

 

Intra acum in legatura cu noi si cere o oferta de energie personalizata, in functie de nevoile tale!

Related Posts