Scroll Top

De ce o schimbare de furnizor de energie?

De ce o schimbare de furnizor de energie

De ce o schimbare de furnizor de energie?

Te-ai întrebat adesea de ce renunţă oamenii la furnizorul de energie actual în detrimentul altuia? Am făcut un mic research pe acest subiect şi îţi vom expune cele mai populare motive care trimit către o schimbare a furnizorului de energie.

Se pare că cele mai întâlnite preferinţe în acest caz sunt: preţurile mai bune, ieșirea din monopol, consultanţă specializată, timpul scurt de răspuns la deranjamente şi dorinţa de a consuma energie verde.

Ieșirea din monopolul companiilor de pe piața reglementată

Unul dintre motivele principale pentru care ne dorim cu toții o schimbare este cel de a putea alege, de a oferi posibilitatea mai multor companii să ne ofere cele mai bune condiții, la cele mai bune prețuri de pe piață. Conștientizarea faptului că niciun utilizator de energie sau gaz nu este obligat să accepte condițiile date de actualul furnizor de energie care nu îi aduc beneficii mobilizează din ce în ce mai multe persoane către ieșirea din monopolul marilor companii cu care au fost obligați să rămână până acum.

Consultanţă 24 de ore din 24 

Consultanţa specializată sau relaţia cu consumatorii a devenit un motiv din ce în ce mai regăsit printre cei care renunţă la firma actuală. Această facilitate este foarte greu de comparat, iar o firmă antrenată pentru aceste situaţii sigur face diferenţa. Schimbarea furnizorului de electricitate sau gaz pentru acest aspect este o reacţie evidentă la serviciile proaste oferite de furnizorul actual. Oamenii au nevoie ca problemele lor să fie rezolvate în cel mai scurt timp cu putinţă şi să regăseasca o exprimare profesionistă, cât şi răspunsuri certe. Când întâmpini un deranjament sau s-a întrerupt curentul, gazul pe toată strada, eşti deja stresat, poate nervos şi vrei ca la celalalt capăt al liniei telefonice să găseşti o voce caldă, răspunsuri la obiect şi o soluţie sigură.

Preţuri mici dedicate dorinţelor tale cu un nou furnizor de energie

Cu siguranţă, preţurile mai bune, ofertele personalizate pentru spaţiu şi forma juridică atrag cel mai mult, deoarece, să fim sinceri, cine nu şi-ar dori o economie? Când ştii sigur că ai energie stabilă, suport. tehnologie de ultimă generaţie care îţi arată în timp real consumul, grafice, poţi eficientiza întregul consum, iar procesul de schimbare furnizor energie este foarte simplu.

Energie verde obţinută inteligent

În momentul în care se ştie că sursele de obţinere a energiei sunt prietenoase cu mediul, că prin consumul de electricitate contribui direct la menţinerea şi dezvoltarea unui mediu sănătos, eşti convins că vrei acest lucru. Energia verde este o soluţie de viitor, tot mai multe state se îndreaptă către această soluţie. Se vede clar că obţinerea energiei nu trebuie să producă daune, astfel s-au introdus pe piaţă maşini eco-friendly, electrice, care nu poluează.  Oamenii au devenit din ce în ce mai conştienţi de această necesitate şi vor să se implice activ, iar mutarea către un furnizor care le oferă această şansă este un pas bine calculat.

Cine nu poate schimba furnizorul de energie

Legea este valabilă pentru toţi şi deşi foarte multe persoane îşi doresc să colaboreze cu firme care le oferă electricitate ieftină, beneficii în plus şi tehnologie care-i ajută, nu pot. De ce? Fiindcă, dacă te încadrezi ca fiind chiriaş, îţi trebuie aprobarea proprietarului. Evident acest pas nu este deloc greu de realizat, dar trebuie să vină din partea ta.

 

O colaborare de calitate începe întotdeauna cu transparenţă şi informaţii actuale, de aceea Restart Energy în primul rând te înformează şi îţi prezintă oferta simplu, pentru ca tu să decizi singur.  Convinge-te treptat de economia vizibilă, de necesitatea de a consuma energie obţinută din surse nepoluante şi de simplitatea întregului proces.

 

Verifică oferta Restart Energy

Related Posts