Scroll Top

Schimbarea furnizorului la momentul potrivit

schimbarea furnizorului

Momentul potrivit. Cei mai multi dintre noi am fost nevoiti, cel putin o data, sa raspundem la clasicele intrebari: Cand  te insori/ mariti? Cand urmeaza sa ai un copil? Cand iti cumperi o casa a ta? Cand iti gasesti si tu ceva de lucru? Laitmotivul fiecaruia dintre ele este „cand”. Majoritatea dintre noi avem un raspuns la fel de clasic la toate aceste intrebari: ,,la momentul potrivit”. Dar oare cum stii exact cand este momentul potrivit? Cunoastem cu totii proverbul fa-ti iarna car si vara sanie, suna ca o vorba a unui om intelept si foarte organizat am zice noi azi. Omul care anticipeaza o nevoie inainte de a-i sosi vremea. Nu vrem sa-l contrazicem, dar cand vine vorba de schimbarea furnizorului de gaze naturale, poate ca momentul potrivit e chiar acum, nu e nici prea devereme nici prea tarziu.

De ce acum? Acum vei simti clar diferenta, merge caldura in continuu si-ti place sa privesti in tihna de la freastra vremea nu prea prietenoasa de afara. Iti place mai ales fiindca stii ca alegerea a fost a ta, fiindca stii deja cat vei plati si consuma si nu vrei alte suprize la facturare iarna aceasta.

Sunt obligat sa schimb furnizorul? 

Schimbarea furnizorului este un drept, nu o obligatie.  In ce consta acest drept al nostru? Pai, vrem preturi mai accesibile? Vrem! Conditii mai bune? Solicitari rezolvate mai prompt? Vrem, desigur! Din fericire toate acestea sunt si un drept al nostru. Ne-am castigat de mult timp libertatea la cuvant, avem si libertate de miscare! Sa nu ramanem intepeniti in trecut! Sa profitam de ceea ce ni se cuvine de drept!

De ce trebuie facuta schimbarea furnizorului?

Din nou, nu trebuie, dar ar cam fi momentul potrivit! Momentul sa intoarcem spatele la ce e in urma si sa privim inainte la o piata libera, o piata ghidata onest de legea cererii si a ofertei. 

Cum trebuie facuta schimbarea furnizorului?

Ai aflat cand si de ce schimbarea furnizorului este o idee buna astazi? Ce urmeaza e mai simplu.  Restart Energy iti pune la dispozitie numeroase puncte  de lucru in toata tara. Asta daca vrei sa testezi temperatura de afara si sa te asiguri ca este intr-adevar momentul potrivit pentru schimbarea furnizorului de gaze naturale. Intra pe site si afla care este locatia care iti convine. 

O alta optiune, mult mai usoara este insa varianta online. Afla in cateva minute pasii ce trebuie urmati, ofertele de care poti beneficia si schimbarea furnizorului nu va intarzia.

Cat timp sunt obligat prin contract sa raman la noul furnizor? 

Stim acesta e unul din gandurile ce apar frecvent in mintea omului inainte de a face o schimbare de contract. Nu ne place sa ne stim constransi in niciun fel. Romanul e patit si sufla si-n iaurt. Poti sa te iei de-un gand, in special de acest gand. Nu esti obligat prin nimic sa ramai la noul furnizor. Esti liber oricand sa faci o noua schimbare. Schimbarea furnizorului nu este un motiv de teama, fii optimist si mergi pana la capat. Asta credem noi, la Restart Energy.

Cand vei beneficia de dreptul tau de a schimba ceva? Incepe cu schimbarea furnizorului, incepe astazi, afara sunt probabil 2 sau trei grade, e chiar momentul potrivit.

Related Posts