Scroll Top

Schimbare furnizor gaze naturale. Nu o amana.

schimbare furnizor gaze

Schimbare furnizor gaze naturale. Pare inca un lucru de bifat alaturi de celelalte schimbari pe care le planuiesti de ceva vreme.

Maine. „Maine” poate ca este cel mai lenes cuvant din cate exista. Maine voi incepe sa invat pentru examen, maine voi unge usa de la dormitor ce scartiaie de doua luni, maine voi schimba becul ars de pe casa scarii si, mai ales, maine trec la regim, alerg 30 de minute dimineata si ma pun in pat cel tarziu la ora 22.

Iti suna cunoscut macar putin? Presupun ca da. Doar ca toate acele planuri pentru maine, sunt mereu amante pentru un alt maine. Pentru ca maine, realizezi ca e sambata si sambata nu te pui la somn la ora 22, sambata vezi un film bun si mananci o punga de cipsuri. Altadata, maine e luni sau marti si e abia inceput de saptamana, inca esti sub impresia weekendului. Apoi urmeaza miercuri, cand ai o zi grea la serviciu, esti prea prins sau obosit sa te ocupi de maruntisuri precum un bec ars sau un scartait de usa. Scuze exista intotdeauna, e drept ca mai mult sau mai putin plauzibile, dar de nascocit cateva putem oricand.

Schimbare furnizor gaze naturale

Schimbarea furnizorului de gaze naturale este intr-adevar un lucru pe care e momentul sa-l bifezi macar de dragul de a mai scurta lista. Iti anticipam scuzele pe care te pregatesti sa le prezinti, pentru ca stim, am trecut pe acolo.

Nu am timp. Prima si recunoastem cea mai bine ticluita scuza pentru orice schimbare! In realitate nu vrei sa-ti pierzi timpul sa cauti informatii, sa umbli pe la ghisee sau sa testezi ofertele la furnizorii de pe piata actuala. Preferi alte modalitati de pierdere a timpului, stim.

Dar daca ti-ai face timp, ai afla cu siguranta ca la Restart Energy nu trebuie sa te deplasezi sau sa completezi un munte de hartii! Ai afla ca Restart Energy este in top trei cele mai bune preturi la gaz si ca poti primi o oferta si schimba contractul cat ai clipi! Ai afla desemenea, in final, ca schimbarea furnizorului de gaze naturale nu este nicidecum o pierdere de timp, ci un castig.

Nu ma complic. Cei mai sceptici dintre noi ne indoim ca sunt schimbari care sa ne imbunatateasca viata major. Preferam sa  ramanem la lucrurile cu care deja ne-am obisnuit. In definitiv, cine stie cat o fi de complicat sa faci o schimbare de asa anvergura, precum schimbarea furnizorului de gaze naturale. Ne punem intrebari de genul: cum e cu infrastructura? Nu platim la fel oriunde pana la urma? Ei bine, infrastructura este aceeasi, deci nimic complicat pana aici! La Restart Energy nu te sinchisesti ca vei gasi oameni la usa ta sa schimbe instalatii, nu vei sta la cozi, e frig deja! Schimbi doar o hartie si acesta se intampla online, iar preturile sunt la alegerea ta, intre primele cele mai mici de pe piata!

Nu-mi plac obligatiile. Toti gandim, desigur, ca un contract e un contract si trebuie respectat. Pare igrijoratoare ideea de schimbare a furnizorului de gaze naturale, mai ales daca esti nevoit sa ramai blocat 2 ani la acelasi furnizor de care, intre timp, esti nemultumit. Ei bine si furnizorul semneaza un contract, iar prin contract e obligat sa despagubeasca orice incalcare a acestuia. Deasemenea, Restart Energy are o politica liberala, clientul nemultumit poate pleca oricand. Nu sta insa nimeni cu frica, avem incredere in serviciile pe care le oferim, nu vei pleca nemultumit de aici!

Gata cu scuzele!

Nu exista moment mai prielnic pentru acel punct de pe lista ta schimbare furnizor gaze naturale ca acum, azi. Maine nu este o optiune. Amana doar cei carora le place sa vorbeasca cu robotul la telefon, sa plateasca mai mult decat consuma sau sa stea la cozi. Iata cum poti pierde timpul!

Tu nu esti dintre aceia, nu-i asa? Nu mai pare atat de infricosator acel punct de pe lista ta schimbare furnizor gaze naturale. E usor, e ieftin si rapid. Daca nu ne crezi pe noi, incearca acum!

Related Posts