Scroll Top

Restart Energy este membru al comunității AmCham România

Timișoara, București, octombrie, 2021. Restart Energy, unul dintre cei mai mari furnizori independenți de energie electrică și gaze naturale de pe piața locală, devine membru al Camerei de Comerţ Americane în România (AmCham România).

AmCham Romania este una dintre cele mai importante organizaţii profesionale de afaceri, cu o contribuţie semnificativă în procesul de consultare asupra  legilor şi reglementărilor cu efecte asupra mediului de afaceri din România.

„Suntem bucuroși că Restart Energy a devenit membru al comunității AmCham România și că avem ocazia să ne aducem contribuția la evoluția mediului de business local. Este o comunitate solidă, care se implică activ în facilitarea unui dialog deschis între autorităţi şi companii”, spune spune Armand Domuța, CEO și fondator Restart Energy.

Expertiza membrilor este oferită autorităţilor prin intermediul grupurilor de lucru dedicate diverselor domenii precum fiscalitate, sănătate, energie, mediu, concurenţă, tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor, piaţa muncii, resurse umane şi educaţie, achiziţii publice, turism, infrastructură şi guvernanţă corporatistă.

AmCham Romania reprezintă  300 de membri – companii americane, internaţionale şi locale, cu  investiţii totale de peste 10 miliarde USD şi aproximativ 200.000 de locuri de muncă create.  AmCham România este afiliată la Camera de Comerţ a SUA şi membră a Consiliului European al Camerelor de Comerţ Americane.

 


 

Despre Restart Energy

Restart Energy este un furnizor independent de energie electrică și gaze naturale, cu capital 100% românesc, înființat în 2015 la Timișoara. Restart Energy are peste 40.000 de clienți persoane fizice  și aproximativ 5.000 de clienți corporate. Compania are operațiuni în România și Serbia și, începând cu 2021, intenționează să se dezvolte pe mai multe piețe europene, incluzând Germania și Spania.

 

Related Posts