Scroll Top

Restart Energy se implică activ în susținerea refugiaților din Ucraina

Restart Energy se implică activ în susținerea refugiaților din Ucraina

Linie telefonică dedicată 24/7 deschisă de platforma RED

  • Echipa Restart Energy, apropiații și partenerii donează cele necesare pentru a fi trimise centrelor de refugiați
  • Linie telefonică dedicată de platforma RED 24/7 celor care au nevoie de sprijin 

Timișoara, 1 martie 2022: Restart Energy lansează un semnal de solidaritate prin implicarea activă în criza refugiaților din Ucraina, având alături atât propria echipă cât și partenerii de business.

Sunt în curs de colectare și direcționare haine pentru copii și femei, alimente, medicamente, produse de igienă personală și de îngrijire, iar un prim transport a pornit deja către centrele de refugiați, urmând a fi organizate și programate și altele în zilele următoare. În paralel se strâng donații în bani și se oferă organizat îndrumare și sprijin pentru cazare. 

În plus, la linia telefonică deschisă de platforma RED 24/7, cei afectați pot găsi consiliere, suport și îndrumare pentru situația sensibilă în care se află.

”Indiferent de convingerile politice, de diferențele de opinie, suntem înainte de orice oameni și pentru toți pacea ar trebui să fie interesul comun. Nu am putut rămâne imuni la nevoi, disperare și suferință. Alături de colegii și de partenerii noștri am ales să acționăm din primul moment și vom rămâne implicați până în clipa în care pacea va fi restabilită și cei aflați în nevoie se vor afla la adăpost. Lansăm totodată un apel de solidaritate, pentru că împreună putem face diferența și oferi siguranță celor care trăiesc acum cel mai negru coșmar pentru ei și familiile lor.”, spune Armand Domuța, General Manager Restart Energy.

 


 

Despre Restart Energy

Restart Energy este un furnizor independent de energie electrică, cu capital mixt românesc-american, înființat în 2015 la Timișoara. Restart Energy are peste 40.000 de clienți persoane fizice  și aproximativ 5.000 de clienți corporate. Compania are operațiuni în România și Serbia.

Related Posts