Scroll Top

8 sfaturi pentru schimbarea furnizorului de energie electrică

8-sfaturi-schimbarea-furniz

Energia care te face fericit. 8 sfaturi pentru o alegere înțeleaptă în schimbarea furnizorului de electricitate

Energia electrică este parte din viața fiecăruia, atât acasă cât și la muncă. La Restart Energy credem că a venit momentul să o privim din alt unghi… Te-ai gândit vreodată că energia de fapt te poate face fericit? Să analizăm puțin…

Ce ar fi dacă nu ai mai avea energie electrică?

Să ne imaginăm pentru un moment că nu mai avem curent electric. Niciunde. Cum ar arăta ziua ta? Nu ai putea aprinde lumina, nu ai avea apă caldă, nu ai putea folosi mașina de cafea și poate chiar nici nu ai putea munci. De fapt, nu conștientizăm cât de mult folosim energia electrică, până nu o mai avem. Ești bucuros acum că poți dispune de ea?

Iar dacă dispui de energie electrică…

Ești mulțumit de condițiile prin care o primești? Acasă sau la sediul firmei tale.

Îți dăm 6 indicii prin care poți decide dacă a venit momentul să lași energia să te facă măcar puțin… mai fericit:

Da, ai citit bine, poți deveni mai liniștit și mai fericit în ceea ce privește furnizarea energiei electrice dacă:

  1. Compania care îți furnizează energia electrică și, de ce nu, gazul natural, face o prioritate din a se asigura că fiecare client este mulțumit de oferta aleasă și de condițiile care vin cu aceasta. Da, tu alegi oferta care ți se potrivește cel mai bine!
  2. Furnizorul tău de energie este preocupat de comunicarea cu clienții, indiferent prin ce metode. O companie deschisă la discuții este o companie căreia nu îi este frică de comentariile negative, pentru că știe soluționa problemele.
  3. Compania cu care închei contractul de furnizare energie investește în permanență în dezvoltare, parteneriate și în crearea de proceduri noi și benefice pentru clienții săi.
  4. Furnizorul ales îți oferă suport permanent pentru problemele ce pot apărea. Pe timp de noapte, majoritatea companiilor nu sunt disponibile, iar tu poți avea nevoie de un răspuns rapid!
  5. Compania aleasă se bucură de recenzii pozitive. Informează-te despre furnizorul de energie online, pe rețelele de socializare și chiar personal, vorbin cu alți clienți. Te va ajuta să iei o decizie bună!
  6. Furnizorul tău de energie îți oferă multiple posibilități pentru achitarea facturii. Până la urmă, comoditatea de plată nu este o dovadă a preocupării companiei pentru bunăstarea clienților?
  7. Compania aleasă contribuie la dezvoltarea economiei țării noastre, și în diferite moduri sprijină alte companii și persoane fizice pentru dezvoltare. De ce să nu investești în propria ta țară? Și poți face asta, alegând să cumperi energie de la o companie românească.
  8. Furnizorul pe care îl alegi îți oferă prețuri avantajoase. Ne este cu siguranță de folos să fim ascultați și să ni se rezolve problemele, dar atunci când plătești mai puțin pentru condiții mai bune simți cu adevărat că ai luat o decizie înțeleaptă!

La Restart Energy, totul începe de la un simplu calcul online.

Vrem să te facem puțin mai fericit. Ești la un clic distanță. Încearcă, informează-te, alege!

Calculează acum!

Orice decizie ai lua, nu uita: alege energia care te poate face fericit!

 

 

Related Posts