Scroll Top

Inovatia continua! Restart Energy accepta acum plata cu Bitcoin

photo-1526913299589-f35a3ddeb7ae

Septembrie 2017 a reprezentat luna in care Restart Energy a deschis portiile inovatiei in Romania si a dat drumul achitarii facturilor atat la energie, cat si la gaz prin plata cu moneda Bitcoin. Toata “magia” se intampla cu ajutorul terminalelor de incasare ZebraPay, devenind o modalitate lejera, la indemana oricui client care este in preajma unui astfel de aparat.

Pentru cei care n-au auzit inca de ZebraPay, aceasta este o tehnologie de ultima generatie care te ajuta repede, 24h din 24 sa realizezi plati, pentru mai mult de 100 de produse si servicii, printre care: plati facturi, plati rate, rovinieta, reincarcare cartele prepaid, plati online, moneda virtuala, bilete de tren, bilete la spectacole.

Se gasesc terminale ZebraPay in peste 750 de localităţi din ţară, iar lista cu locatiile poate fi vizualizata aici.

Poti intra direct de pe telefon, cu aplicaţia pentru Android sau iPhone si explora harta pentru a gasi terminalul unde iti este cel mai usor sa te deplasezi. Pentru a-ti usura munca, aplicatia iti va cere sa-ti sharuiesti locatia, iar ea iti va afisa, in prima faza, toate locatiile care se gasesc in preajma ta.

Zebra Pay Bitcoin

Acum ca te-am lamurit ce este cu ZebraPay, este timpul sa te informam putin si despre Bitcoin.

Este o criptomoneda, ce oferă un nou sistem de plată şi bani complet digitali. Reprezinta primul sistem de plată peer-to-peer descentralizat sustinut de utilizatorii sai fara o autoritate centrala sau intermediari. Pentru o mai simpla intelegere, putem spune ca vorbim despre bani cash pe care ii poti utiliza pe Internet. Persoanele care folosesc bitcoins pentru plata bunurilor si serviciilor au la dispozitie cateva modalităti de achizitionare a sumelor necesare de criptomoneda:

  • Platforma de tranzactionare (https://trade.bitcoinromania.ro) la un comision de doar 1%
  • Poate fi cumparata si prin cele cateva ATM existente în Romania
  • Prin ZebraPay, ce dispune de peste 3000 de locații in toata tara.

Odata ajunsi langa un terminal ZebraPay, procesul de plata a facturii prin Bitcoin este unul deosebit de usor, folosind 4 pasi simpli.

  1. Din meniul principal, selectam butonul -> “Plata Facturi”
  2. Pe urma, din meniul adiacent, vom apasa pe tasta -> Electricitate/Gaze
  3. Vom vedea diversi furnizori, printre care si -> Restart Energy
  4. Dupa ce vom apasa pe acel buton, avem doua posibilitati: scanare cod de bare sau introducere cod client

 

Indiferent de ce varianta vom selecta, vom putea apoi achita factura prin cea mai folosita criptomoneda de pe mapamond. Astfel, Restart Energy iti faciliteaza platile la energie si gaz prin Zebrapay cu Bitcoin.

Related Posts