Scroll Top

Energie electrică și gaz natural online – Schimbă furnizorul online

Energie electrica online-Schimba furnizorul online

Energie electrică și gaz natural online – Schimbă furnizorul online

Energie electrică online

Pare incredibil, nu-i așa? Dar această nouă etapă, care începe cu liberalizarea pieței energiei electrice și a gazului natural, aduce cu ea o modalitate cu totul inovatoare de a alege o nouă companie care să furnizeze aceste două utilități în locuința ta sau la sediul firmei tale: schimbarea online a furnizorului.

Aceste noi concepte sunt încă destul de greu de însușit de către utilizatori în România, care sunt deja resemnați în fața imposibilității de schimbare a marilor companii de distribuție și furnizare energie electrică și gaz, obișnuiți cu procesele lente de rezolvare a problemelor și cu plățile la ghișeu. Contribuie la acest peisaj și neîncrederea, provocată de acele companii care în dorința de a câștiga și-au înșelat clienții, promițându-le beneficii ireale. Dar să vedem totuși despre ce este vorba în acest proces online.

 Siguranta schimbării furnizorului online

O dilemă mai mult decât validă pentru orice utilizator, obișnuit sau nu cu procesele online. Acest nou proces s-a dezvoltat pe piața de furnizare special gândit pentru utilizatorii finali pentru a ușura procesele lungi și greoaie, cozile interminabile și lentitudinea rezolvării problemelor.

Faptul că acest nou proces se desfășoară online, deși există posibilitatea de a contracta serviciile de furnizare și la diferite locații fixe din țară, nu înseamnă că este mai puțin sigur, înseamnă doar că ceea ce ne preocupă este comoditatea ta, ușurința rezolvării oricărui proces și mulțumirea ta permanentă. Toate procesele sunt legale, contractul îl primești pentru a-l putea citi și semna, iar orice neregulă o vei putea semnala prin multiple căi: telefon, e-mail, chat online.

Mai mult decât atât, siguranța proceselor de contractare a serviciilor cu orice furnizor certificat ANRE este asigurată, indiferent dacă acestea se desfășoară online sau prin intermediul unui agent de vânzări. Orice companie de furnizare energie sau gaz, fie ea nou apărută sau cu mai multă vechime pe piață, trebuie să se supună regulilor impuse de către organismele competente.

Procesul de schimbare a furnizorului online

Procesul de schimbare a furnizorului este simplu și transparent în fiecare moment:

  1. Intri pe bit.ly/ofertaRestartEnergy și faci o simulare a facturii online, în mai puțin de 5 minute cu datele de consum reale de pe factura ta actuală. Odată terminat procesul, nu ai nici o obligație de a ne contacta sau a fi contactat pentru o ofertă. Dacă ești mulțumit de rezultatul simulării și dorești să vorbești cu noi, urmează al doilea pas.
  2. Contactează-ne, pe una dintre aceste căi:

– la telefon:

TELVERDE: 0800 41 00 40

Tel: 0356 414 175

– pe e-mail: [email protected]

– pe chat, în partea de jos a site-ului nostru restartenergy.ro

  1. După ce vorbim, ne trimiți ultima factură scanată/fotografiată prin e-mail, iar noi în baza acesteia îți pregătim o ofertă personalizată pe care ți-o vom trimite tot prin e-mail, iar tu o vei putea analiza cu atenție. Nici în acest punct nu ai nici o obligație de a accepta schimbarea furnizorului.
  2. În momentul în care ne comunici că dorești să accepți oferta noastră, îți vom solicita documentele necesare pentru a putea realiza contractul, pe care ți-l trimitem prin e-mail. Tu îl citești cu atenție și ni-l retrimiți semnat prin e-mail.

Atât de simplu!

După ce ai parcurs acești pași simplii, care nu necesită deplasarea ta la vreun sediu fizic sau oficiu poștal pentru trimiterea documentelor, vei putea avea următoarele beneficii:

Economisești 1 factură pe an! Iți promitem doar ceea ce știm că putem împlini, iar acest lucru este posibil cu Restart Energy.

Beneficiezi de atenția noastră în rezolvarea oricărei probleme care ar putea apărea, chiar dacă problema vine din partea distribuitorului de energie, la Restart Energy ne informăm pentru tine despre problemele care le-ai putea avea, la numerele de telefon de urgențe 24h.

Faci parte dintr-o companie cu idei noi, planuri mari și mult entuziasm de a-ți oferi cele mai bune condiții!

Ce zici? Vrei să dai #Restart facturilor de energie și gaz?

Începe aici

Dacă nu ești mulțumit de oferta pe care o calculezi, nu ești obligat să continui procesul.

Related Posts