Scroll Top

Cum ofera Restart Energy cea mai placuta experienta de furnizare

furnizare energie

Gata, ti-ai schimbat furnizorul de energie si gaze, ai semnat noul contract de furnizare energie si mai departe ce se intampla? 

In cele mai multe cazuri, nimic special. Atat ca noua, Restart Energy, ne place sa facem lucrurile un pic altfel si 100% in favoarea clientului nostru. Motiv pentru care unul dintre scopurile noastre in relatia cu tine este sa iti oferim cea mai placuta experienta de furnizare energie. 

Probabil te intrebi ce intelegem noi prin “experienta placuta” si ce poate fi diferit in domeniul furnizarii de energie? 

Mai jos iti aratam cum ofera Restart Energy cea mai placuta experienta de furnizare.

 

1. Schimbarea furnizorului e mai usoara decat ai crede

Stim, ai unele retineri cand vine vorba de schimbarea furnizorului de energie electrica. Dar cum ar fi daca ti-am spune ca o poti face online si totul dureaza doar 5 minute, fiind vorba de 4 pasi simpli? Convinge-te singur, completand formularul disponibil pe site-ul nostru.

Si, ca sa fie totul si mai simplu, nu trebuie sa iei legatura cu actualul tau furnizor, pentru a anunta schimbarea. Ne ocupam noi de tot.

2. Nu te costa nimic

Schimbarea furnizorului de energie este absolut gratuita, nefiind nevoie sa faci vreo schimbare sau modificare in locuinta ta. Din nou, totul se face online si dureaza doar cateva minute.

3. Suntem alaturi de tine 24/7

Stim cat de important e sa ai pe cineva alaturi atunci cand apar probleme. Motiv pentru care iti oferim suport 24/7, pentru deranjamente si urgente. Sau, daca preferi, non-stop, la orice ora. 

4. Iti raspundem rapid la orice solicitare

In ziua de azi, timpul este una dintre cele mai importante resurse. Plus ca, sa fim sinceri, cui ii place sa astepte?!

Promitem sa raspundem in mai putin de 3 minute, indiferent de modalitatea de contact aleasa de tine – live chat, Whatsapp, Facebook Messenger sau Tel Verde.

5. Ai access la toate informatiile, 100% transparent

Credem ca suntem un furnizor de energie care reuseste sa comunice cu clientii intr-un mod eficient si clar. De aceea iti punem la dispozitie contul de client, in care gasesti toate informatiile despre ‘parteneriatul’ tau cu Restart Energy: consum, facturi si multe altele. 

In fond, doar fiind complet transparenti reusesti sa castigi incredere. Si asta este exact ce ne dorim sa facem!

6. Iti oferim peste 20 de modalitati de plata a facturii

Nu, nu am gresit. Restart Energy iti pune la dispozitie 20 de feluri diferite prin care poti sa iti platesti factura, simplu si rapid.

Direct pe site-ul nostru, prin intermediul aplicatiei, prin ING Direct, prin Pago…si lista poate combina. Si totusi, de ce oferim atat de multe variante pentru a-ti plati factura? E simplu: vrem ca totul sa fie cat mai usor pentru tine si sa pierzi cat mai putin timp pentru lucrurile banale.

7. Fiecare recomandare iti aduce bonusuri

Intotdeauna am avut grija de clientii nostri si am tinut cont de toate sugestiile. Si pentru ca vrem sa ii recompensam pe cei care sunt alaturi de noi, am lansat un program prin intermediul caruia poti beneficia de reducere din energia activa.

Daca ai prieteni care vor sa schimbe furnizorul de energie electrica, recomanda-ne iar noi ne vom asigura ca vor primi o oferta personalizata, in functiile de nevoile lor. Daca devin clienti Restart Energy, atat ei, cat si tu, veti beneficia de 50kWh bonus pe fiecare contract recomandat si intrat in furnizare, pe care ii poti consuma sau transforma in bani, la urmatoarea ta factura.

8. Fara penalitati

Pentru noi e foarte important ca tu sa te simti in siguranta si stapan pe libertatea de alegere. De aceea, la noi te poti razgandi oricand pentru ca terminarea unui contract nu implica penalitati din partea noastra, asta insemnand ca poti sa treci la alt furnizor cand doresti, fara sa iti faci griji ca vezi avea de platit in plus pentru reziliere. 

Deci, ai deja suficiente argumente pentru a te convinge ca Restart Energy ofera cea mai placuta experienta de furnizare energie? 

Intra acum in legatura cu noi si cere o oferta personalizata, potrivita nevoilor tale zilnice.

Related Posts