Scroll Top

Meriti un furnizor care iti raspunde la telefon

furnizor rapid

Meriti un furnizor rapid, care iti raspunde la telefon. In mai putin de 2 minute. Se poate si altfel.

Pentru a vorbi cu un operator, apasati tasta 1.

Apesi butonul 1 repede, bucuros ca ai aflat care e pasul urmator. Acum, iti spui, in timp ce o melodie linistita canta pe fundal, voi fi conectat cu un operator, ii voi spune care e problema, iar acesta ma va ajuta sa o rezolv.

E ok, ai timp sa ajungi si la sala sau sa te intalnesti si cu prietena in parc, asa cum ti-ai propus in aceasta dimineata, inainte ca aragazul sa inceapa sa-ti faca probleme. E totul bine.

Dar minutele trec, iar melodia linistita devine din ce in ce mai nelinistitoare. Te uiti la ceas usor stresat deja, intrebandu-te cat mai dureaza pana iti raspunde cineva. Iei telefonul de la ureche, verifici ca sigur ai apasat tasta 1. Da, iat-o acolo. Cifra 1.

Intr-un final, o voce amabila se aude in telefon, iar tu deschizi gura, pregatit sa-ti explici problema.

Ne pare rau, momentan toti operatorii nostri sunt ocupati. Te rugam sa revii.

Ti s-a intamplat? Mda, si noua. De aceea ne-am propus sa vedem daca nu cumva se poate si altfel. Ce-i asta, doar traim in secolul 21. E ridicol sa pierzi atata timp valoros la telefon cand ai putea face ceva productiv pentru tine.

Si desi nu poti face nimic pentru a-i forta pe unii furnizori sa-si trateze clientii cu respect, din pacate, poti sa preiei controlul. Te-ai saturat de asteptare? Schimba furnizorul. Pentru ca da, schimbarea incepe cu tine, iar un furnizor care sa te respecte e doar la un click distanta in ziua de astazi.

La Restart Energy, am investit mult timp si efort in construirea unei echipe puternice si dedicate de Relatii cu Clientii. Suntem aici. Si mai mult, suntem in secolul 21. Poti sa ne suni, iar noi iti promitem ca in doar 2 minute, vei fi conectat cu un operator, rezolvand impreuna problema intampinata.

Sau daca nu-ti surade telefonul, ne poti da un mesaj pe Whatsapp. Stai linistit, suntem fiinte moderne – traim cu telefonul mobil alaturi, asa ca-ti vom raspunde in maxim 2 minute. Ba mai mult, iti raspundem pe Messenger, in portalul de chat online sau chiar pe e-mail cat ai zice “schimba furnizorul”. Ce zici, esti gata de o schimbare? Cere o oferta chiar acum.

Cand observa ca intr-adevar asa sta treaba, multi clienti ne intreaba de ce depunem acest efort in plus? De ce raspundem atat de repede? Cum putem fi un furnizor rapid?

Simplu. Pentru ca ne pasa. Pentru ca vrem sa stim ca ti-ai rezolvat problema in timp util si ca te distrezi alaturi de iubita sau amici, ca sa putem si noi sa stam linistiti.

Raspundem pentru ca stim cat de iritant e sa astepti la telefon fara rost si pentru ca ne-am propus sa fim mai buni. Se poate si altfel, iar noua, la Restart Energy, ne pasa de timpul tau. Suntem furnizor rapid.

Iar daca intampinam noi o problema, stai linistit, te sunam noi. Astfel ca tu nu mai trebuie sa stai cu griji daca au ajuns actele, daca am procesat contractul, si asa mai departe.

Relatia cu furnizorul de energie ar trebui sa fie simpla si sa nu te sece de energie! Nu ai chef nici de vorbit? Pentru noi e ok, cu cateva clickuri ai rezolvat problema si esti linistit. Incepe prin a cere o oferta.

Related Posts